Silivrispor'a bir şampiyon daha imza attı

Yeni sezon öncesinde ince eleyip sık dokuyan Silivrispor'da transferdeki son isim oynadığı takımlarda şampiyonluklar yaşamış olan orta saha oyuncusu Güney Polat oldu.

Silivrispor'a bir şampiyon daha imza attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbulspor’u 2. Lige taşıyan kadroda olan ve geçtiğimiz sezon da şampiyon olan Niğde de oynayan tecrübeli orta saha oyuncusu Güney Polat iki yıllığına Silivrispor’a imza attı. Oynadığı takımlarda attığı gollerde de takımını sırtlayan bir oyuncu olan Güney Polat’ın transferi için yoğun mesai harcayan Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş; “Orta sahamıza yaptığımız bu takviye ile sıkıntımız kalmadı. Ofansif yönü ağırlıklı olan Güney Polat ile anlaştık. Bu oyuncunun imzası kulübümüze hayırlı olsun” dedi.
 
KALİTESİNİ KANITLAMIŞ OYUNCULARLA YOLA ÇIKIYORUZ
Silivrispor idari binasında bizzat başkan Ümit Kalko’nun imza arttırdığı tecrübeli oyuncu iki yıllığına Silivrisporlu oldu. Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko imza sonrasında yaptığı açıklamasında; “Bizi en çok zorlayan isimdir Güney Polat. Kalitesini kanıtlamış ve sahaya yansıttığı futbolla takip edilen bir oyuncu olması vesilesi ile oldukça uzun bir görüşme süresi yaşadık. Futbol Şube Sorumlumuz Mutlu Memiş bu transferi bitirdi ve imzalarımızı attık. İyi bir oyuncu daha aldık. Şimdi diğer mevkilere oyuncular bakıyoruz. İyi bir sezon geçirmek için iyi oyuncularla irtibat halindeyiz” dedi.