Silivrispor'a destekler artıyor

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden ve 2. Lig yolunda play off mücadelesinde yer alacak olan Silivrispor'a ilçede büyük destek oluşmaya başladı. Silivrispor'da ilk hedef ise bugünkü maçtan 3 puan çıkarabilmek.

Silivrispor'a destekler artıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl sıkıntılı günler yaşayan ve sezon başında yönetim değişimi ile başarılı günlerine kavuşan Silivrispor, 2. Lig yolunda son adımı da geçmek istiyor.

Ümit Kalko’nun başkanlık koltuğuna oturmasının ardından başarılı bir sezon geçiren ve 2. Lig’e çıkma umutlarını play off mücadelelerine taşıyan Silivrispor’a ilçede de büyük bir destek oluşmaya başladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden profil fotoğraflarını Silivrispor amblemi yapan Silivrililerin yanı sıra, birçok spor kulübü de tüm teşkilatlarıyla birlikte play off mücadelesinde Silivrispor’un yanında olacağını açıkladı.

Bunun yanında Silivrispor yöneticisi Mutlu Memiş’in “İstersen donatalım SİLİVRİYİ bayraklarla...İlk maçımız 4 Mayıs Perşembe” diyerek başlattığı destek kampanyası da hızla büyüyor. Silivri’de faaliyet gösteren birçok esnaf da Silivrispor bayraklarını ilçenin çeşitli noktalarında dalgalandırıyor.

Bugünkü maç önemli

Ligin son mücadelesinde bugün Kırıkhanspor ile karşılaşacak Silivrispor’da ise tüm hesaplar bugünkü maçtan galip ayrılarak play off mücadelesinin rövanşını Silivri’de oynayabilmek. Silivrispor, kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı mücadele ile finale yükselmeyi hedefliyor.