Silivrispor'a destekler devam ediyor

Silivrispor, 2.Lig'e yükselme adına bugün önemli bir sınava çıkacak. Tüm Silivri de Manisa BBSK ile oynanacak yarı final rövanş maçına kilitlenmiş durumda…

Silivrispor'a destekler devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor, 2. Lig yolunda bugün önemli bir virajı, ilk maçta aldığı avantajlı skor ile dönüyor. 18 Mayıs günü Manisa deplasmanında karşılaştığı Manisa BBSK karşısında 2-0’lık galibiyeti elde eden Silivrispor, finale yükselmek adına büyük bir avantaj elde etmişti.

Manisa’daki maçın rövanşında bugün saat 16.00’da rakibini misafir edecek olan Silivrispor’da tüm hedefler 2. Lig olarak belirlenirken, tüm Silivri’de bu yolda Silivrispor’un yanında yer alıyor.

Silivri çarşı ve sahilinde üzerlerinde Silivrispor forması olan vatandaşlar görülürken, birçok kişi de mesailerine Silivrispor formaları ile gitti. Onlardan biri de Belediye Başkanı Özcan Işıklar oldu.

“Tüm Silivri Omuz Omuza”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrispor forması ile başladığı mesaisinden fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşarak üzerine de şu notu düştü:

Bugün Silivrimiz, Silivrisporumuz için çok önemli bir gün ve ben de bugüne özel mesaime gururumuz Silivrispor formasıyla başladım.

Değerli Hemşehrilerim,

Takımımız saat 16:00'da Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile rövanş maçına çıkıyor. Takımımız hazır, kentimiz hazır, biz hazırız. Kentlilerimizi, bugün saat 16:00'da Silivri Stadına takımını desteklemeye davet ediyorum.

#TümSilivriOmuzOmuza