Silivrispor'da ikinci Güriz dönemi başladı

Geçtiğimiz sezon takımı adeta ipten alarak hayata tutunduran genç ve başarılı teknik adam Sertan Güriz yeni sezonda da Silivrispor'un başarısı için çalışmalarına devam edecek.

Silivrispor'da ikinci Güriz dönemi başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’un yeni başkanı Ümit Kalko ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün yapılan görüşmelerin ardından yeni sezonda takımı genç teknik adam Sertan Güriz’e teslim etme kararı aldı. Geçtiğimiz sezonu düştü denilen takıma hayat öpücüğü veren Sertan Güriz yeni yönetimi ile birlikte yeni hedeflere yelken açmaya hazırlanıyor. Önceki gün kulüp merkez idari binasında son görüşmelerini yapan Sertan Güriz, Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko ve Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş’in de katılım sağladığı imza töreninde kendisini bir yıllığına Silivrisporlu yapan imzasını attı. 
 
İKİNCİ GÜRİZ DÖNEMİ
 
Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko’nun bizzat katıldığı transfer görüşmelerinin ilki teknik patron Sertan Güriz ile oldu. Silivrispor idari binasında yapılan imza töreninin ardından yeni sezon çalışmalarına başlayan Sertan Güriz yaptığı açıklamasında; “Yeni dönemde hedefleri olan bir Silivrispor izleyeceğiz. Yeni dönemde bana güvenini esirgemeyen Başkanım Ümit Kalko, transfer komitemiz ile birlikte yönetim kurulu üyelerimin güvenini boşa çıkarmayacağıma inanıyorum. Geçtiğimiz sezon oynadığımız futbolla kısıtlı imkânlarla hedefimize ulaştık. Şimdi ise yeni bir yönetim ve yeni bir takım ile göze hoş görünen ve sonuca giden bir takım kuracağız. Silivri’ye ve Silivrispor’a yakışır bir oyun ile koyduğumuz hedeflere ulaşacağız. Bana güvenen herkese teşekkür ederim” dedi. 
 
SİLİVRİSPOR’A YAKIŞAN KİR KADRO OLUŞTURULACAK
 
Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko ise imza töreninin ardından yaptığı açıklamasında; “Geçtiğimiz sezon kulübe en iyi hizmet eden olarak gördüğüm teknik adam Sertan Güriz ile yeniden anlaşmak ilk işimiz oldu. Başarılı isimlerle yola çıkarak yeniden yapılanma içinde olan kulübümüze fayda sağlayacağına inandık. Yeni sezonda Silivrispor’a yakışan bir ekip kurulacaktır ve bu ekip ile de hedeflerimize ulaşacağız” dedi.