Silivrispor'da Kalko Dönemi

Silivrispor Kulübünün olağan genel kongresi bugün gerçekleştirildi. Tek listeyle girilen kongrede Mektebim Okulları kurucusu Ümit Kalko,Silivrispor'un yeni başkanı seçildi.

Silivrispor'da Kalko Dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Kulübü Derneği Lokalinde gerçekleştirilen kongreye Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yanı sıra Silivrispor’a gönül vermiş birçok isim katıldı.
“ENKAZ EDEBİYATI YAPMAYACAĞIZ”
Gündem maddelerinin tamamlanmasını ardından Silivrispor’un yeni başkanı Ümit Kalko,”amacımız ilk etapta kulübün 3 milyonluk borcunu sıfırlamak değil” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü;
 Sadece bu amaca yönelirsek evet belki sıfır borcu olan ama amatör ligde oynayan bir Silivrisporla karşı karşıya kalabiliriz. Bu borç sürdürülebilir bir borç olsun, bu borç tıkanıklığa sebep vermeyen, Silivrspor’un iki yıllık süre zarfında iddiası olan, şampiyonluk hedefinde koşturan bir takım olmasına etki etmesin diyorsak biz şu anki borcu sürdürülebilir, ödenebilir hale uzun vadeye yayılarak ve kesinlikle arttırmadan yaptığı işlerle mevcuttaki kulübümüze borç kalmadan çalışmalar yapacağız. Biz mevcut durumu biliyoruz, Enkaz edebiyatı yaparak bu işe gelmiyoruz. Bundan sonrada kulübün şu kadar borcu vardı bu yüzden oldu gibi söylemleri ne benden nede ekip arkadaşlarımdan duymayacaksınız.
“TÜM İHTİYAÇLARIMIZI SİLİVRİ’DEN ÇÖZECEĞİZ”
“Bizler Silivrispor için istikrara önem vereceğiz. İstikrar bizim öncelikli hedefimiz. Mevucttaki hocamızla görüşmeden dışarıdan hoca arayışına girmeyeceğiz. Mevcuttaki futbolcularımızın başarılı olanları değerlendirmeden dışarıdan transfere odaklanmayacağız. Öncelikle Silivri’de bu ihtiyaçlarımızı karşılayacak hemşerilerimiz varsa biz tüm ihtiyaçlarımızı Silivri’den çözeceğiz. Eğer içerde çözemiyorsak dışarıya yöneleceğiz.”

“İKİNCİ YIL BİZİM ŞAMPİYONLUK YILIMIZ OLACAKTIR”
“Benden ilk yıl şampiyonluk beklemeyin. Bizim ilk yıl yapılanma yılımız bu borçları, sindirme yapılandırma ve Silivrispor’u rahat nefes aldırma yılımız olarak görün. Ama ikinci yıl bizden şampiyonluk bekleyin. İkinci yıl bizim şampiyonluk yılımız olacaktır. Bu uğurda da şahsım ve kururum adına her türlü maddi manevi desteği vermeye de sizlerin huzurunda söz veriyorum.”
Kongre sonunda Silivrispor’un yeni başkanı Ümit Kalko ve yönetim kurulu üyeleri tebrikleri kabul etti.

Silivrispor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;
YÖNETİM ASİL ÜYELER:
Ümit Kalko, İ.Süleyman Gencoğlu, Zafer Bıyıklı, Mutlu Memiş, Serbay Yılmaz, Abdul Vahap Aras, Yavuz Dirik, Raşit Yağcıoğlu, Yusuf Temel, Tuncay Kanburoğlu
YÖNETİM YEDEK ÜYELER:
Turgay Sezgirer, Arzu Yalçınkaya, Tezcan Balcıoğlu, Aşkın Koç, Cem Demiray, Emre Dinçel 
DENETİM KURULU ASİL ÜYELER
Nevzat Sezen, Siyami Köylü, Cem Çakır
DENETİM YEDEK:
Murat Durmuşoğlu, Oğuz Ergün, İlhan Meriç
DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELERİ:
Recep Karaköy, Mehmet Engindeniz, Hüseyin Kızıltan.
DİSİPLİN YEDEK:
Sinan Özkan, Nuri Acundeğer ve İbrahim Sinkil