Silivrispor'da satışlar durgun!

Kulübe maddi kaynak için organize edilen takvim satışında Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ve yönetim kurulu üyeleri sabahtan akşama kadar gezmedik fabrika çalmadık kapı bırakmadı.

Silivrispor'da satışlar durgun!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kulübe maddi kaynak için organize edilen takvim satışında Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ve yönetim kurulu üyeleri sabahtan akşama kadar gezmedik fabrika çalmadık kapı bırakmadı.


Ligin ilk yarısının bitimine bir hafta kala takıma yapılacak olan takviyeler ve vergi borçlarının ödenebilmesi için maddi kaynak arayışında olan Silivrispor yönetimi yaklaşan yeni yılı fırsat bilerek özel bir takvim çalışması yaptı. 100 kişiye ulaşmak adına 101 tane takvim bastıran yönetim bu takvimleri satarak maddi sıkıntıların bir nebze olsun giderilmesi için canla başla çalışmalarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “Silivrispor olarak gerçekten zor işlerin altına imza atıyoruz. Şuan bünyemizde bulunan ve her geçen gün artmakta olan altyapı sporcularımızın daha sağlıklı ve gelişmiş sportif bilgilendirmelerin yapılması için maddi desteğe ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz. Bilindiği üzere futbolda A takım bazında ligin ilk devresini tamamlamak üzereyiz. Ligin başından bu zamana kadar geçen süreç içinde aldığımız yol ve geldiğimiz nokta ne denli iyi olduğumuzun kanıtıdır. Takımımız şuan grubunda 24 puan ile 8.sıradadır. Bu demektir ki aslında hafta sonu oynayacağımız Kahramanmaraş maçını da galip geldiğimiz takdirde ligi en kötü 5.sırada tamamlayacağız. Bastırdığımız 101 takvimin satışından elde edeceğimiz gelirle kulübümüzün vergi dairesine olan borçlarının bir kısmını ödeyip diğer bir kısmı ile de hocamızın vereceği raporlar doğrultusunda transfer yapmayı planlıyoruz. Şimdiden bize inanan ve desteğini esirgemeyen dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.


İLK ADRES YILDIRIMLAR YAPI

Bizzat Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’un katılımı ile gerçekleşen esnaf gezilerine Silivrispor İkinci Başkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Gencoğlu ve Kulübün Muhasibi Recep Karaköy katıldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan gezilerin ilk durağı ilçenin sporu seven esnaflarından Yıldırımlar Yapı Malzemeleri sahibi Cengiz Yıldırım oldu. Alibeyspor Kulübü Asbaşkanı da olan Cengiz Yıldırım; “İlçemizin sportif lokomotifi olan Silivrispor’a destek vermek boynumuzun borcudur. Aktif bir şekilde futbol oynadığım dönemlerde Silivrispor’un başarısı için elimden geleni yapmaktaydım. Şimdi de ilçemizin sporunun gelişebilmesi adına çalışmalarımızı yapıyoruz. Firma olarak ilçemizdeki birçok kulübün sponsorluğunu yapıyoruz. İnanıyorum ki bizim yani Yıldırımlar Yapı’nın katkı sunduğu kadar diğer işletmelerimiz de katkılarını sunsalar ilçemizdeki sporun hiçbir sorunu kalmazdı” dedi.


TARPET’TEN SİLİVRİSPOR’A SONSUZ DESTEK

Yıldırımlar Yapı’nın desteği alan Silivrispor yönetiminin ikinci adresi Silivri Maksi içinde hizmetine devam eden TOTAL Tarpet Petrol oldu. Tarpet Petrol’un sahibi Hikmetullah Tarlak’ın ağırladığı Silivrispor yönetimi burada da aradığı desteği buldu.


TUNALI ÇİÇEKÇİLİK DE DESTEK VERDİ

Silivri Kınalı Mevkiinde bulunan Tunalı Çiçekçilik de desteğini esirgemedi. Silivrispor heyetinin üçüncü adresi olan Tunalı Çiçekçiliğin sahibi Naci Tunalı’da takvim alarak ilçe takımına destek verdi.


AKYILDIZLAR DESTEĞİNİ NAKİT YAPTI

E-5 Karayolu üzeri Çanta’da faaliyet gösteren Akyıldızlar İnşaat Mühendislik sahibi Kamil Akyıldız ile uzun bir görüşme yapan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun takvim satmakla da kalmadı ve kulübün bir takım mühendislik ihtiyaçları içinde destek sözü aldı.


SİLVERPALACE HOTEL’DEN ASLAN PAYI DESTEK

Gümüşyaka Merkez’inde bulunan Silverpalace&SPA Hotel işletmecisi Eren Aslan Silivrispor yönetim kurulu üyelerini kapıda karşılayarak takıma verecekleri desteğin boyutunu kendilerinin belirlemesini istedi. Özellikle iç sahada Silivrispor’un rakiplerini ağırladıklarını belirten Eren Aslan; “Silivrispor sayesinde para kazanan ilçe esnaflarından birisiyiz. Bundan dolayı oldukça memnunuz. Silivrispor’un iç sahada misafir ettiği rakiplerin birçoğu bizim otelimizde konaklıyor. Bunun için Silivrispor’a ne kadar destek olsak azdır” dedi.


MERT REKLAM’DA SİLİVRİSPOR DİYENLERDEN

Alipaşa Mahallesi’nde yeni açılan bir fabrika olan Mert Reklam Sanayi Ticaret’in Genel Müdürü Mahmut Karağaçlı ile yapılan görüşmede Silivrispor’un forma reklamı için ön anlaşma sağlandı. Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından yeni sezon için bir ön anlaşma yapıldığı açıklandı.