Silivrispor'dan, Bodrum provası 6-2

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde en yakın takipçisi Bodrum Belediyespor'u ağırlamaya hazırlanan Silivrispor önceki gün yaptığı hazırlık maçında Çerkezspor'u 6-2 yendi.

Silivrispor'dan, Bodrum provası 6-2
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 2. Grupta lider olan Silivrispor hafta sonu en yakın takipçisi ve grupta üçüncü konumda olan Bodrum Belediyespor maçının hazırlıkları kapsamında önceki gün SAL temsilcisi Çerkezköyspor ile hazırlık maçı yaptı. Doksan dakikalık mücadelede Silivrispor ilk on bir oyuncularının mücadele ettiği maçın ilk yarısı 2-2 berabere tamamlanırken ikinci yarıda ise adeta gol şov yaptı. Silivri Stadı’nda Pazar günü saat 13.00’da başlayacak olan Bodrum Belediyespor maçı için tüm hazırlıklarını tamamlayan Silivrispor tesislerde kampa girdi.

FUAT KART CEZALISI

Bodrum Belediyespor maçı öncesinde oynanan Dersimspor maçında sarı kart gören defans oyuncusu Fuat Yaman takımdaki tek kart cezalısı durumda.

SERCAN SAKAT

Hafta sonu oynanan Dersimspor maçının ilk yarısında kasığına aldığı darbe neticesinde sedye ile oyunu terk etmek zorunda kalan orta saha oyuncusu Sercan Karagöz’ün zorlu Bodrum maçında oynamasının zor olduğu bildirildi.

GÜRAY MAÇA YETİŞECEK

Zorlu Dersim deplasmanında aldığı darbeler neticesinde haftayı düz koşularla tamamlayan defans oyuncusu Güray Kula’nın yoğun bir tedavi programıyla Bodrum maçına yetiştirileceği bildirildi.