Silivrispor'dan, Erzin maçı öncesi son prova 3-1

Hafta sonu Hatay deplasmanında Erzin ile karşılaşacak olan Silivrispor son hazırlık maçını Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa gençleriyle yaptı ve oldukça keyifli geçen maçı 3-1 kazandı.

Silivrispor'dan, Erzin maçı öncesi son prova 3-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Kemerburgaz’da bulunan Kasımpaşa tesislerinde oynanan maça Silivrispor lig maçında mücadele etmeyi planladığı ilk on biri ile çıktı.

Maça hızlı başlayan Silivrispor ilk dakikalarda baskılı bir oyun sergilediyse de Kasımpaşa takımının kanattan geliştirdiği atakta kalesinde golü gördü. İlk yarıda 1-0 geriye düşen Silivrisporlu oyuncular bu golün ardından oyuna ağırlığını koydu.

Müsabakanın 29.dakikasında Kasımpaşa ceza alanı içinde yapılan sert hareketin ardından kazanılan penaltıyı Emrah Bedir gole çevirdi ve durumu 1-1’e taşıdı.

Bu golden 5 dakika sonra 34.dakikada Sercan Besler durumu 2-1 yaptı. İlk yarı bu korla tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Silivrispor Ali Zorlu ile durumu 3-1 yaptı. Daha sonraki dakikalarda skoru koruyan Silivrispor ikinci yarının ilk maçı öncesinde yaptığı hazırlık maçında olumlu ve hazır bir görüntü verdi.