Silivrispor'dan İstanbul çıkarması

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun İkinci Başkan Süleyman Gencoğlu ve Muhasip Recep Karaköy ile birlikte İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünü ziyaret ederek ilçenin sportif gelişimi hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Silivrispor'dan İstanbul çıkarması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun İkinci Başkan Süleyman Gencoğlu ve Muhasip Recep Karaköy ile birlikte İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünü ziyaret ederek ilçenin sportif gelişimi hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Osman Avcı’yı makamında ziyaret eden Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun İkinci Başkan Süleyman Gencoğlu ve Muhasip Recep Karaköy müdürlük makamında gerçekleştirilen toplantıya ayrıca İl Müdür Yardımcısı Hakan Tezcan, Elektrik-Elektronik Mühendisi Sinan Daşdemir, teknik işler sorumlusu ve Spor AŞ. Genel Müdür Yardımcıları ile birlikte teknik sorumlular katıldı. Silivri’de İBB’ye bağlı olan Müjdat Gürsu Tesislerinin tam teşekkülle hizmete girmesi için tespit edilen eksikliklerin çözümünde karşılıklı olarak görev paylaşımında bulunarak tesiste bugün itibarıyla çalışmalara başlanması için talimatlar verildi.

 

TENİS KORTLARI SİLİVRİSPOR’A AÇILIYOR

Kulüp İkinci Başkanı Süleyman Gençoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünde yapılan toplantının ayrıntılarını açıkladı. Gencoğlu yaptığı açıklamasında; “Bizim için ve ilçe sporu için oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Geldiğimiz noktada ise ilçe gençlerimizin spor yapabilmesi için var olan tesislerin kullanımı hakkında oldukça hatırı sayılır destekler aldık. Müjdat Gürsu tesislerinde var olan tenis kontlarının kullanımı için taleplerimiz de uygun görüldü. Silivrispor’un yakın zamanda hayata geçirdiği tenis şubesi sporcularının kış ayları boyunca hafta içi sabah saat 08.00 ila akşam 18.00 arasında bir adet kapalı teniz kortu Silivrispor kulübüne tahsis edilmiştir.

 

GÜREŞ MİNDERİMİZE KAVUŞUYORUZ

Yine yeni kurulan Güreş Şubemizin Voleybol maçlarını oynadığımız salonun bir bölümünde kullanacağımız güreş minderi ve brandası Sayın Osman Avcı tarafından Silivrispor’a hibe edildi. Silivrispor ile ilgisi olmamasına rağmen aynı salonda karate, tekvando, judo gibi salon sporlarıyla ilgilenen genç kardeşlerimizin de ihtiyacı olan yer minderi de çabalarımız sonucunda ilçe gençliğinin spor yapması amacı ile kazandırılmıştır.

 

30 OCAK’TA MALZEME DAĞITIMI YAPILACAK

Silivrispor’un altyapı takımlarının kıyafet ihtiyacı olarak eksikler tespit edildi ve 30 Ocak tarihinde müdür beyinde katılımıyla bu hediyeler tarafımıza takdim edilecek. Silivrispor yönetimiyle yakın ilişki içerisinde olan Sayın Osman Avcı’ya yöneticilerine ve yine Spor AŞ. yöneticilerine kulübümüze dolayısıyla ilçemiz sporuna desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

 

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ DE ZİYARET EDİLDİ

İBB ziyaretinin ardından Silivrispor heyeti İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne yeni atanan İbrahim İlhami Koç’u da makamında ziyaret etti. Burada yeni görevinde hayırlı olsun diyen Silivrispor yönetimi çiçeği burnunda müdüre Silivri Yoğurdu ikram etti. Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “İl Spor Müdürünün heyecanı, konuya hakimiyeti yeni projeleri uzun zamandır gerek İstanbul’un dolayısıyla ilçemizin beklediği atılımı yapabileceğimiz konusunda bizleri son derece tatmin etti.

 

STADIN EKSİKLERİ TAMAMLANIYOR

İl Spor Müdürümüze öncelikle 2 yıldır ilçe spor müdürümüzün olmadığından bahsettik. Kendisi ilçe spor müdürümüzün atandığını en kısa sürede göreve başlayacağını müjdeledi. Stadımızın zemininin düzenli bakımının yapılabilmesi için gerekli olan ATV motosikletinin ve ekipmanlarını da ilçemize hediye ettiğini bildirdi.

 

ÖDEDİĞİMİZ KİRA BEDELLERİ İYİLEŞTİRİLECEK

Stada ve sahildeki idari binamıza ödediğimiz kira bedellerinin makul seviyelere indirilmesi konusunda kendisine görüşlerimizi bildirdik. Sayın Koç bu konuyu özellikle ajandasına not alması bizi umutlandırdı. Ve yine stadımızın sulama sistemlerinin yenilenmesi konusunda gerekli birime talimatını o anda vermiştir.

 

SPOR SALONUNUN DA EKSİKLERİ GİDERİLECEK

İl Özel İdare tarafından yapılan Silivrispor Kulübünün Voleybol maçlarının oynandığı Spor Salonunun tüm eksiklikleri Sayın İbrahim İlhami Koç tarafından not edilerek tamamlanma sözü verildi.

 

SİLİVRİ STADINA DEV PROJE

Silivrispor yönetimi olarak yaklaşık 2 aydır üzerinde çalıştığımız Silivrispor Kompleksi ile ilgili Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın İbrahim İlhami Koç’a bilgi verdik. Mevcuttu var olan stadımızın bulunduğu bölgeye yapılmasını istediğimiz tesis futbol sahaları, idari bina, lojmanlar, sporcu yatakhaneleri, spor salonu, tenis, voleybol, basketbol sahaları, yüzme havuzu, otopark ve konutlar bölgesine giden ana yolun kenarına yapılacak olan iş yerlerinden oluşuyor. Bu konuda ne kadar istekli ve heyecanlı olduğumuzu gören il müdürümüz önümüzdeki hafta projeyi yerinde incelemek adına ilçemizi ziyaret etme sözü verdi” dedi.

 

İASKF YÖNETİM KURULU ÜYESİ KARAKAŞ’DA ZİYARET EDİLDİ

İstanbul çıkarması yapan Silivrispor yönetim kurulu üyeleri son ziyaretlerini İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yetkin Karakaş’ı ziyaret etti. İstanbul Ataşehir’de bulunan ofisinde misafirlerini kabul eden İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Yetkin Karakaş burada daha önce Silivrispor’a destek için aldığı 10 adet takvimin parasını Silivrispor yönetimine takdim etti. Bu ziyaret ile yaptığı açıklamada Gencoğlu; “Sayın Karakaş ile Silivrispor’u, Silivri’deki amatör kulüplerin sorun ve çözümlerini ve yine kendisinin de görev aldığı İASKF’deki yeni hedef ve projelerinden uzun uzun bahsettik. Sonuç olarak sabah saat 08.00’de Silivri’den başlayıp yine akşam 20.00’da son bulan görüşmelerimiz hem Silivrispor hem de ilçemiz adına son derece yararlı ve kazançlı geçmiştir. Silivrispor akılcı politika ve projelerle her geçen gün daha da büyüyen bir kulüp olmaktadır. Bu gelişme esnasında bize hiçbir yardımı esirgemeyen tüm şahıs ve kurumlara yönetim kurulumuz, Silivrispor ve ilçemiz adına binlerce kez teşekkür ederiz” dedi.