Silivrispor'dan olumlu prova 1-1

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor, 2. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile yaptığı son hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Silivrispor'dan olumlu prova 1-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Ağustosta ilk resmi sınavına çıkacak olan Silivrispor hazırlık maçlarına ağırlık veriyor. Önceki gün Tepecik’te bulunan İstanbulspor tesislerinde 2. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile bir hazırlık maçı yapan Silivrispor bu maçı 1-1 beraberlikle tamamladı. İstanbulspor tesislerinde oynanan hazırlık maçını Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Üsküdar Başkanı Murat Şahin, Tepecikspor Kulüp Başkanı Osman Eyüpoğlu ve İstanbulspor yöneticileri maçı takip etti. 

BAŞA BAŞ MÜCADELE

Her iki takımında maça ideale yakın on birlerle çıktığı maçın ilk yarısı Silivrispor’un 1-0 üstünlüğü ile noktalandı. İkinci yarıya her iki takım da komple değişiklikle başladı. İkinci yarı da ise İstanbulspor beraberlik golünü 74.dakikada buldu ve müsabaka 1-1 tamamlandı. 

Tepecikten, Silivri’ye başarı Maçı birlikte takip eden Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ve Tepecikspor Kulüp Başkanı Osman Eyüpoğlu maçın bitimi ile birlikte birbirlerine yeni sezonda Başarlar diledi