Silivrispor'un önemli misafirleri vardı

Arnavutluğun en önemli Spor Kulübü Partizan'ın Voleybol Şube Başkanı ve aynı zamanda İçişleri Bakan Yardımcısı Sn. Roger Silivrispor'u ziyaret ederek Eylül ayında Türkiye'de gerçekleştirecekleri kamp çerçevesinde Silivrispor'la hazırlık maçı istediklerini ifade ettiler.

Silivrispor'un önemli misafirleri vardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sırbistan'ın en önemli Spor Kulübü Partizan’ın Voleybol Şube Başkanı ve aynı zamanda İçişleri Bakan Yardımcısı Sn. Roger ,Silivrispor’u ziyaret ederek Eylül ayında Türkiye’de gerçekleştirecekleri kamp çerçevesinde Silivrispor’la hazırlık maçı istediklerini ifade ettiler.2.Başkan İ.Süleyman Gençoğlu ile yapılan görüşmede Partizan Takımını Silivri’de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını, kampı rahatlıkla gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Daha sonra Kulüp Başkanı İhsan Atun’un da katılımıyla gerçekleşen yemekte karşılıklı fikir alışverişinde kardeş kulüp olma yolunda ilk adımlar atıldı.

Ülkesinde 1.Lig de mücadele eden Partizan Voleybol takım hocası da Silivrispor ile oyuncu takasında bulunabileceklerini vurgulayarak ortak çalışma önerisinde bulundu ve Silivrispor yöneticilerini Ülkelerine davet etti.