Silivrispor'un sağlık sponsoru Medical Park oldu

Yeni sezonda yaşanacak olan her türlü sakatlanmalar için önemli bir anlaşmaya imza atan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Muhasibi Recep Karaköy kulübü büyük bir dertten daha kurtarmış oldular.

Silivrispor'un sağlık sponsoru Medical Park oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Önceki gün Silivri Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Mustafa Arkaz ile bir araya gelen İhsan Atun ve Recep Karaköy yeni sezonda takım oyuncularının tüm sağlık taramaları ile birlikte yaşanacak herhangi bir sakatlığın tedavisi konularında anlaşmaya varıldığını açıkladılar.

Sağlık raporları da Medical’de

Yeni sezon öncesinde kulüplerin üzerinde bir yük olan sözleşme imzalayacak olan oyuncuların sağlık raporları da anlaşma neticesinde Medical Park’ta yapılacak.

Medical Park’a teşekkür ederim

Yapılan anlaşma ile ilgili bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “Yaptığımız anlaşma ile sağlık konusunda artık kafamız daha rahat olacak. Sezon içinde yaşanacak olan herhangi bir sakatlık durumunda büyük bir destek sözü aldık Arkaz kardeşimden. Bilindiği üzere özellikle futbolcu sakatlanmaları ve bu sakatlığın ivedi bir şekilde tedavi edilmesi önem arz etmektedir. Hızlı bir şekilde tedavi önemli bir oyuncunun daha çabuk sahalara dönmesini sağlar. Bundan dolayı da bu sakatlıkların tedavileri büyük meblağlar tutar ki bu da kulübe maddi bir yük getirir. Yaptığımız bu anlaşma ile kulübümüze bir katkı daha sağlamış olmanın huzuru yaşamaktayız. Birkaç konuda daha sponsor bulduğumuz takdirde kulübümüzün borçlarını ödeme noktasında kolaylık sağlayıp yarınlara daha aydınlık bakan bir Silivrispor hayali içindeyiz. Bize kapılarını sonuna kadar açan ve isteklerimizi yerine getiren Arkaz ailesine ve Medical Park Hastanesine teşekkür ederim” dedi.