Silivri'ye 4 Altın 2 Bronz madalya kazandırdılar

Türkiye Özel sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonası Adana yapıldı. Silivri Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu spor kulübü sporcuları Silivri'mize 4 Altın 2 Bronz madalya kazandırdılar.

Silivri'ye 4 Altın 2 Bronz madalya kazandırdılar

Türkiye Özel sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonası Adana yapıldı. Silivri Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu spor kulübü sporcuları Silivri’mize 4 Altın 2 Bronz madalya kazandırdılar.

İstanbul ve Trakya’yı temsilen katılan tek kulüp olan Silivri Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu spor kulübü bölge şampiyonasında elde ettiği başarılardan sonra Türkiye şampiyonasında da 4 Altın 2 Bronz madalya kazanarak başarılarına yenilerini ekledi. Antrenör ve Beden Eğitimi öğretmeni Yavuz Ergen’in gözetiminde antrenmanlarını yapan Down sendromlu Milli sporcu Volkan Yavuzaslan,200 metre de 400 metrede Altın madalya, Gülle atmada ise bronz madalya kazandı.

Volkan Yavuzaslan, gülle atmada 6,80 m ile 3200 metrede 42 saniye ile ve 400 metrede 1,55 dakika dereceleriyle büyük bir başarıya imza attı.

Otistik sporcu Hasan Hüseyin Akkar ise gülle atmada 4,95 metre ile 3200 metrede 34 ve 400 metrede ise 1,16 dakika dereceleriyle şampiyonluğa ulaştı.