Soyaslan'dan, Silivrispor'a destek

Geçtiğimiz ay içinde Silivrispor Kulüp Yönetimi ve İşletmeci Bursan Soyaslan arasında yaşanan bir takım talihsiz olayların ardından olay tatlıya bağlandı ve işletmeci Soyaslan tüm alacaklarından feragat ederek kulübü bağışladı.

Soyaslan'dan, Silivrispor'a destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’un geçmiş dönemden gelen alacaklılarından olan Burhan Soyaslan tüm alacaklarını kulübe bağışladığını bizzat Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko ve yönetim kurulu ile yaptığı görüşmenin ardından açıkladı. Önceki gün Silivrispor idari binasında bizzat Kulüp Başkanı Ümit Kalko’nun da hazır bulunduğu ve Kulüp İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu, Genel Kaptan Yusuf Temel, Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Arzu Yalçındağ’ın da katıldığı bir toplantıda Burhan Soyaslan tüm alacaklarını kulübe bağışladığını bildirdi. Yapılan toplantı yaklaşık bir saat tam bir dost meclisi şeklinde cereyan etti.

“SİLİVRİSPOR’UN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYİM”

Yapılan toplantının ardından İşletme Sahibi Burhan Soyaslan yaptığı açıklamasında; “Silivri’nin ismini en iyi şekilde temsil eden bir STK olan Silivrispor’da var olan tüm alacaklarımı bağışladığımın bilinmesini isterim. Mevcut Kalko ve yönetiminin ne şartlarda kulübün geleceğini garanti almaya çalıştığının bilincinde olan bir Silivrili olarak çorbada benim de tuzum olsun isterim. Geçmişte yaşadığımız olayların tekrar yaşanmamasını en kalbi duygularımla dilerim. Başkan ve yönetim kurulumuzla bir takım iletişim yetersizliğinden dolayı sıkıntı yaşamıştık. Şimdi ise bu sıkıntıların hepsini aştık. Bundan sonra da Silivrispor’un yanında en büyük destekçilerinden biri olacağım” dedi.

“DAHA ÇOK ESNAF YANIMIZDA OLMALI”

Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko yaptığı açıklamasında; “Evet, Sayın Soyaslan ile bir iletişim sorunumuz oldu fakat bu sorumu dostane bir ortamda bir araya gelerek çözüme kavuşturduk. Kulübümüzden olan alacaklarını bağışladı ve üstüne daha da destek olacağının bilgisini vermesi bizi son derece mutlu etti. Kulübümüzün zor zamanlarından ilçe esnafının varlığını yanımızda hissetmek bizleri daha da güçlü kılmaktadır. İnancımızı yitirmeden ilçemizin geleceğini sağlam temeller üzerine kurma adına çıktığımız yolda yalnız olmadığımızı bilmek bizleri daha da kamçılamaktadır.

“HEDEF KENDİ AYAKLARI ÜSTÜNDE DURABİLEN SİLİVRİ”

Geldiğimiz noktada bitmeye yüz tutan tüm branşlarımızdaki sporcu sayımız gün geçtikçe artmaktadır. Bir eğitimci olarak sokaktaki gençlerimizi spor aktivitelerinin içinde görmek gibisi yoktur. Voleybolda artan genç kız sayımız, futbol altyapılarındaki artan sayılarımız bizleri mesut etmekte. Geleceğimiz olan gençlerimize yaptığımız yatırımlar ilçemiz esnafının katkılarıyla artacaktır. Burhan Soyaslan ilçemizde iyi bir örnektir, dileğim odur ki diğer esnaflarımızda buna ön ayak olur ve desteklerini bir bir açıklarlar. Hedefimiz belli, kendi ayakları üstünde durabilen, borcu en aza indirilmiş ve kendi öz kaynaklarıyla yetebilen bir Silivrispor’dur. Bunun için de ben ve yönetimim tam zamanlı çalışmakta olduğumuzun bilinmesi gereklidir. Bize yani Silivrispor’a yapılan her türlü destek yaşadığımız ilçemizin geleceğine yapılan destektir, teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.