Teniste Zafer Kupası sahiplerini buldu

Her yıl geleneksel bir şekilde Abelia Spor Tesisleri, Silivri Tenis Kulübü'nün organize ettiği ve Odak Okulları'nın sponsorluğunda 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvasının finali yapıldı ve kupalar sahipleri ile buluştu.

Teniste Zafer Kupası sahiplerini buldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin geleneksel hale gelen turnuvaları arasında en prestijlisi olma özelliğini koruyan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası sahiplerini buldu. Abelia Spor Kortlarında yapılan turnuvaya yaklaşık 200 kadar sporcu katılım sağladı. Turnuvada birbirinden zorlu maçların ardından ödül töreni ise tam bir şenlik havasında gerçekleşti. Abelia Spor Tesisleri ve Silivri Tenis Kulübünün ortaklaşa organize ettiği ve Odak Okullarının ana sponsorluğunda organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvasının kazananları ise ödüllerini ilçe protokolünün elinden aldı.

PROTOKOL PLAKETLERİ DAĞITTI

Turnuvanın sponsoru olan Odak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalattin Yazıcı, Silivri Tenis Kulübü Başkanı Fikret Özdemir, Odak Okulları Genel Müdürü Nilgün Narinç ve turnuva sorumlusu Ali Topçuoğlu’nun plaketini ise AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu takdim etti. Turnuvanın organizatörlerinden Abelia Spor Kompleksinin sahiplerinden Halit Zengin ve Süleyman Gencoğlu, Turnuva Sorumlularından Mutlu Ural’a teşekkür plaketlerini ise Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın takdim etti.

Küçük kızlar kategorisinde birinciliği Selen Zengin alırken turnuva ikincisi ise Ela Aydın oldu. Küçük kızların ödülünü Abelia Spor Tesisleri ortaklarından Halit Zengin takdim etti.

Küçük erkekler kategorisinde turnuva birinciliğini Kayra Tuncay alırken ikinciliği ise Efe Erbil aldı ikilinin ödüllerini ise Abelia Spor Tesisleri ortaklarından Süleyman Gencoğlu tarafından verildi.

Yıldız kızlar kategorisinde turnuva birinciliğini Neva Çetingöz alırken ikinciliği ise Naz Tuna aldı şampiyonların ödüllerini ise Odak Okulları Genel Müdürü Nilgün Narinç takdim etti.

Yıldız erkekler kategorisinde birinciliği Ömer Alp Özdemir alırken ikinciliği ise Mustafa Can Saygı kazandı şampiyonların ödüllerini ise Odak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı takdim etti.

Bayanlar turnuvasında şampiyonluğu Keti Erkanlı alırken turnuva ikinciliğini ise Emel Ulaşan kazandı ikilinin ödüllerini ise Silivri Belediye Meclis Üyesi Saadet Gencoğlu takdim etti.

Erkekler turnuvasında birinciliği Levent Akbaş alırken turnuva da ikinci olan İsmail Dayanır oldu ve ikilinin ödüllerini ise Silivri Belediye Meclis Üyelerinden Süheyl Kırkıcı takdim etti.

Turnuvada ayrıca geçtiğimiz ay içinde İstanbul’da yapılan Koza WOS İnternational Tenis Academy’de yapılan 12 yaş turnuvasında Silivri Tenis Kulübü Sporcularından Silivri’yi temsil eden Ömer Alp Özdemir, Mustafa Can Saygı, Miray Kaplan, Zeynep Acabuga ve Yiğit Efe Koçoğlu’nun ödüllerini emekli Vali Sami Seçkin tarafından takdim edildi.