Tepecik, Erok'tan kaçamadı: 1-1

TFF 3.Lig 2.Grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta B.Çekmece Tepecikspor ev sahibi olarak çıktığı, 1-0 öne geçtiği maçta Esenler Erok önünde üstünlüğünü koruyamadı.

Tepecik, Erok'tan kaçamadı: 1-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın ikinci yarısında gol sesi çıkmayınca iki takım da kritik maçta sahadan puanları paylaşarak ayrılmak zorunda kaldı. Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanan maça adeta fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip ilk dakikalarla birlikte rakip kaleye yüklendikçe yüklendi. Maçın başlamasıyla birlikte adeta yarı sahasından çıkamayan Esenler Erok rakibi önünde kontra atak yapmakta bile zorlandı.

Maçın ilk yarısında oyunun mutlak hakimi olan Yeşil Beyazlılar taraftarlarının da desteğini arkasına alarak oynadığı maçta 18. Dakikada Berkay Ceylan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra farkı artıracak fırsatları da yakalayan B.Çekmece Tepecikspor bu pozisyonlardan eli boş döndü. Maçın 42. Dakikasında tartışmalı bir frikik atışı kazanan Esenler Erok’ta topun başına geçen Abdurrahman Kuyucu’nun atışında top filelerle buluşunca ilk yarının skoru ortaya çıktı: 1-1. Maçın ikinci yarısıyla birlikte ilk yarıdaki görüntün tersine bir oyun izledik. Oyunu daha önde kabul eden Esenler Erok özellikle orta sahadaki üstünlüğü de eline geçirince bu kez konuk takımın ataklarını izlemeye başladı. B. Çekmece Tepecikspor ikinci yarıda topa sahip olamayınca geriye yaslanarak oynamak zorunda kaldı. İkinci yarı boyunca oyuna hakim olan Esenler Erok bu üstünlüğünü pozisyonlara yansıtamazken B. Çekmece Tepecikspor da son dakikalarda net bir fırsatı değerlendiremeyince mücadele ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maç boyunca verdiği kararlarla B. Çekmece Tepecikporlu taraftarların tepkisini çeken maçın hakem triyosu son düdükle birlikte sahayı ıslıklar arasında terk etmek zorunda kaldı.