Tepecik hazırlık maçında fark yedi: 1-5

Günde çift idman yaparak ikinci devreye hazırlanan Tepecikspor, yorgun yorgun oynadıkları hazırlık maçında Kızılcabölükspor'a fazla direnemedi. Sahadan 5-1 mağlup ayrılan yeşil-beyazlıların yorgun oldukları ve kendilerini maça veremedikleri gözlerden kaçmadı.

Tepecik hazırlık maçında fark yedi: 1-5
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Günde çift idman yaparak ikinci devreye hazırlanan Tepecikspor, yorgun yorgun oynadıkları hazırlık maçında Kızılcabölükspor’a fazla direnemedi. Sahadan 5-1 mağlup ayrılan yeşil-beyazlıların yorgun oldukları ve kendilerini maça veremedikleri gözlerden kaçmadı.

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ligde kalma mücadelesi veren Tepecikspor, ikinci devre hazırlık dönemi çerçevesinde üçüncü hazırlık maçını önceki gün Antalya Kervansaray Otel’in sahasında Spor Toto 3. Lig takımlarından Kızılcabölükspor ile oynadı. Oynanan hazırlık maçında çok kötü bir performans sergileyen Tepecikspor, rakibine 5-1 kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yarattı. İlk hazırlık maçında Kartalspor’u 2-1 mağlup eden yeşil-beyazlılar, ikinci hasırlık maçında Zonguldakspor’a 2-1 kaybetmişti. İlk yarıyı Emircan’ın golü ile 1-0 yenik kapayan Tepecikspor, ikinci yarıda kendini fazla sıkmadı ve rakibine 5-1 yenilmekten kurtulamadı. Kampın son hazırlık maçını Denizli temsilcilerinden Kızılcabölükspor ile oynayan Tepecikspor, sahadan 5-1 mağlup ayrılarak Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Bandırmaspor maçı öncesi büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu, Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, Kulüp Menajeri Bülent Taşkın ve yöneticilerden Eray Yıldız’ın da izlediği maçta istenileni veremeyen yeşil-beyazlılar, kötü oyunlarıyla herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Kızılcabölükspor adına goller, Emircan, Emre (2), Hüseyin ve Ahmet’ten gelirken, Tepecikspor’un tek sayısını Adem Çalık kaydetti.