Tonta ateş püskürdü

Son zamanlarda Alibeyspor Kulübü hakkında yerel basında çıkan haberler üzerine Kulüp Başkanı Ali Tonta bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda kulüp hakkında bilgiler sunan Tonta, verilemeyecek hiçbir hesaplarının olmadığını belirtti.

Tonta ateş püskürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel basında son zamanlarda çıkan, merkezdeki geliri Alibeyspor’a kalan otopark ile ilgili çıkan haberler sonrasında bir açıklama yapma gereksinimi duyan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, yaptığı açıklamada hiç kimseye verilemeyecek hesapları olmadığını belirtti. Bunun yanında kulübün gençleri zararlı alışkanlıklardan koruma misyonu üstlendiğini de belirten Tonta şunları söyledi:

“Her zaman verilecek hesabımız vardır”

Bizler sadece bu haber üzerine bir açıklama yapma gereği görmüyoruz. Zaten ben her zaman merkezdeyim. Benim her zaman verilecek hesabımız vardır. Genel kurulda yönetime ve üyelere biz hesap vermekteyiz. Vergilerimizi ve hizmet karşılıklarını, kimseye borçlu kalmayacak şekilde planlamaktayız ve ödemeleri tamamlamaktayız. Bunları yaparken hizmetlerimiz de her geçen gün artmaktadır. Görüleceği gibi kulüp çalışmalarımız çok geniş kapsamlı olarak devam etmektedir.

İzcilik takımı ve izcilik grubumuz

Modern Folklor ve Dans grubumuz

 Bayan Futbol Takımımız

Süper Amatör Lig Futbol Takımımız

U 19 1.Lig Gençler Futbol Takımımız

U 17 Lig Futbol Takımımız

U 16 Futbol Takımımız

U 15 Futbol Takımımız,

U 13 Ligi Futbol Takımımız,

U 10, U 11 ve U 12 Futbol Okulu takım çalışmamız ile faaliyet göstermekteyiz.

Sporcu sayılarımız her geçen gün artmaktadır. Takımımız da bu gruplarda görev alan antrenörlerimiz de mevcuttur. İzcilikte 3 yetkili hocamız mevcuttur. Modern Folklor ve Dans Grubunda 2 yetkili hocamız mevcuttur. Bayan futbol antrenörümüz mevcuttur. Süper Amatör Futbol Takımında bir teknik sorumlu, bir yardımcı antrenör, bir kaleci antrenörü, bir doktor mevcuttur.

“Cenazeyi kaldırmadan, yaşama sarılmalarını başaralım”

Nasıl daha fazla hizmet edebileceğimizi, nasıl daha iyi seviyelere taşıyabileceğimizin hedeflerindeyiz. Bu çalışmalar hiç de kolay olmamaktadır. Her yönetim kurulu üyelerimiz, bu özveriyi fazlasıyla göstermektedir. Bunlara rağmen çıkmışlar otopark için ‘Kimin eli kimin cebinde?’ diyorlar. Bunu diyeceğinize gelin gençliğimizi nasıl kurtarırız onu tanışalım. Birlikte fikirler üretelim. Gençliğimizin gittiği acı yolların önünü nasıl keser, nasıl bitiririz onları düşünelim. Cenazeyi kaldırmadan, yaşama sarılmalarını ve sağlıklı nesiller yetiştirmeyi başaralım. Bizler bunun derdindeyiz.

“Bunun adı dilenmekse dileneceğiz”

Kulübün maddi anlamda sıkıntılarını, mevcut otopark geliri dışında bu sıkıntıların üstesinden gelmek için, yönetim olarak var gücümüzle çalışmaktayız. Gerektiğinde cebimizden para veriyoruz. Gerektiğinde ise sayıları üçe dörde varmayan iş adamı, kuruluş ve üçüncü şahıslardan spor malzemesi yardımı alıyoruz. Bu kulübün dönmesi için tabi ki paraya ihtiyaç var. Ne yapılacaksa onu yapmaya gayret ediyoruz. Gerektiğinde cebimizden vereceğiz, veriyoruz. Gerektiğinde ise bazılarının alaycı söylemiyle ‘dilenerek isteyeceğiz.’ Bunun adı dilenmekse dileneceğiz. Ama kimin için; Silivri’mizin gençleri için, kızlarımız için, çocuklarımız için. Ayrıca, uzun zamandır faaliyet gösteren kulübümüz Alibeyspor’da yetiştirdiğimiz oyuncular, çevre kulüplerimizin de hizmetinde futbol oynamaktadır, spor yapmaktadır. İyi ve yetenekli oyuncularımızı Silivrispor’a ve Silivrimiz’deki amatör kulüplere kazandırıyoruz. Uzun zamandır süregelen altyapımız, birçok sporcu yetiştirmekle birlikte; iyi birey, sağlıklı birey, mutlu birey, iyi ve ahlaklı vatandaş olmakla birlikte, hayatın kötü yönlerinden uzak tutmak suretiyle altyapımız büyük bir oluşuma imza atmaktadır. Bu kadar oyuncu kapasitesi yüksek bir kulüp ve biz yönetim kurulu olarak gereken her şeyi yapmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

“Köstek değil destek olun”

Çevremizdeki nesle, o berbat alışkanlıktan kurtarabiliyorsak bunun mutluluğunu hepimiz hiçbir şeye değişmeyiz. Ne mutlu ki spor kulübümüz var olduğu sürece, amaç ve hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Bizleri takdir etmek zor geliyorsa bari önümüze set çekmeyin. Bırakın da gençlerimize, kızlarımıza, çocuklarımıza sporla yardım edelim. Nesillerimiz için bir şey yapmak mı istiyorsunuz? Köstek değil destek olun.

“İki isim hakkında suç duyurusunda bulunuldu”

Ayrıca açıklamasının sonunda Cihangir Davutoğlu ve Müge Cesur hakkında Pazartesi günü savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu söyleyen Tonta; yine Pazartesi günü otoparkın, bir binanın 5. katından çekilmiş olan fotoğrafını da göstererek, ‘Sevgili basın mensubu arkadaşlarım. Sayın bakalım Pazartesi günü otoparkımızda kaç tane araba varmış. Haberi yapan arkadaşlarımız yüzlerce araba olduğundan bahsediyor. Biz o otoparkın işletmesini zamanında Silivrispor ile birlikte yaptık. Yüzde altmış onlara yüzde kırk bize kalıyordu. Aramızda hiçbir zaman ‘Çamur at izi kalsın.’ olmadı. Bu arkadaşlar neden böyle bir çaba içerisindeler bilemiyorum. Sanırım onlardan para istendi diye yaptılar.’ dedi.

Başkanlardan destek

Ali Tonta’nın yaptığı basın açıklamasında destek vermek amacıyla Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Aydın Algör, Beycilerspor Kulüp Başkanı Levent Koç, Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Murat Okan, Akörenspor Kulüp Başkanı Ahmet Örs, Çantaköyspor Kulüp Başkanı Devrim Uzun, Silivrispor eski Kulüp Başkanı Akgün Duru, Silivrispor eski Kulüp Başkanı A.Refik Bek’in de katıldığı gözlendi.