Tonta 'Biz Yine de Başarılıyız'

Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ligin bitimine 5 hafta kala sessizliğini bozdu. Tonta sezona genç bir takımla başladıklarını, uyum sorunu nedeniyle ligin ilk yarısında istedikleri sonuçlara imza atamadıklarını söyledi.

Tonta 'Biz Yine de Başarılıyız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tonta “Uyum sürecinde kötü sonuçlar aldık. Bunları telafi etmesi ve çevirmesi de zor oldu. Ama ligin sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Kalan maçlarda galibiyet için sahaya çıkacağız. Biz yine de başarılıyız. Bu sene küme düşsek bile bu takım seneye yine çıkar. Bizim amacımız üst liglere futbolcu verebilmek.” diye konuştu.

Teknik direktör Nursal Bilir’e de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Tonta “Nursal Hocanın takım üzerindeki emeği gerçekten çok büyük. Hem bayan futbol takımını hem de Süper Amatör Kümede mücadele eden A takımı ikisini birden sağ olsun büyük fedakarlıklarla çalıştırıyor. Kendisi bizimle olmak istediği sürece biz kendisiyle seneye de birlikte olmaya hazırız. Kamuoyunun da bunu böyle bilmesini istiyorum. Devam etmek isterse her zaman Nursal Hocayla birlikte yürüyeceğimizi taahhüt ediyorum. Camia olarak Nursal Hocayı seviyoruz. Uzun yıllar birlikte çalışmayı düşünüyoruz.” dedi.

İstanbulamator.com