Tonta: 'İlçenin heyecanı bizleri olumlu etkilemekte'

Perşembe günü Play-Off'un ilk maçında deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak olan Silivrispor, bu zorlu maç öncesi Turgutlu'da kampa girdi ve bu önemli maçın hazırlıklarını Turgutlu'da sürdürüyor.

Tonta: 'İlçenin heyecanı bizleri olumlu etkilemekte'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor İdari Menajeri Mesut Tonta, Manisa’daki çalışmalar hakkında verdiği bilgilerde; “Çalışma ortamı Manisa’da çok iyi ve olumlu geçiyor. Burada maç gününe çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Özellikle Manisa’da Turgutluspor’un tesislerindeki sahalar mükemmel ve burada bizi rahatsız edecek bir şey yok. Hava şartları iyi doğal çimde çalışmamız takımın moralini olumlu bir şekilde yükseltiyor. Önemli olan sakatlığın olmaması çarşamba son idmanımızı Turgutluspor tesislerinde yapıp Perşembe maçımıza hazır olacağız. Teknik ekip olarak bu maça inanıyoruz. Oynayacağımız ilk maç iki ayaklı olduğu için birinci ayağını iyi almak istiyoruz. Bize inananların inancını boşa çıkarmayacağız. Özellikle bizim başarılı olacağımıza inancı tam olan Başkanımız takımın çalışma ortamını mükemmel seviyede tutmak için elinden gelenin en iyisini yapmakta. İnşallah turu geçen taraf biz olacağız. Silivri’de insanlar ve tüm sporseverler kenetlenmiş durumda bizlerin ilk maçtan iyi bir sonuçla döneceğimizden oldukça eminler. Bizde bu ilk maçı alıp ikinci maç için önemli bir avantaj elde etmek istiyoruz. İlçemizdeki heyecanı yakından takip ediyoruz. İlçenin bu heyecanı bizleri olumlu etkilemektedir. İnşallah bizde Manisa maçını kazanıp ilçeye avantajlı bir şekilde dönmek ve ikinci maçımızı da alıp final maçına çıkmak istiyoruz.

 “Finali biz kazanacağız”

Birçok kulüp sezon sonlarında sıkıntılar yaşamaktayken bizde böyle bir sorun ve sıkıntı kesinlikle yok. Maddi ve manevi sıkıntılarımızı aşmış olmanın verdiği sorumlulukla tüm oyuncu kadromuz maçın havasına girmiş durumda.  Özellikle Başkanımız Ümit Kalko’nun gerekli talimatları ile iyi bir tesiste çalışmaktayız. Gerek Ümit Kalko Başkanımız gerekse de Futbol Şube Sorumlumuz bizleri bir dakika olsun yalnız bırakmıyor. Her zaman desteklerini görüp hissetmekteyiz. Bu zorlu finallerde ipi göğüsleyen taraf Silivrispor olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.