Turnuvanın Galibi Ayfar Oldu

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Silivri Müjdat Gürsu Spor Tesisleri tarafından bu yol 2. Düzenlenen 'Bahar Futbol Turnuvası'nın galibi Ayfar Spor oldu.

Turnuvanın Galibi Ayfar Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müjdat Gürsu Spor Tesislerinde gerçekleşen final maçında Dürümdar Spor’u 2-1 yenen Ayfar Spor şampiyonluk kupasını Silivri Kaymakamı Salih Keser’in elinden aldı. Turnuvaya katılan tüm takımların hediye sponsoru AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verilirken, Karakaş Turnuvada birinci olan Ayfar Spor oyuncularına birer adet çeyrek altın hediye etti. 

 

AYFAR ŞAMPİYON OLDU DOSTLUK KAZANDI

 

İBB Müjdat Gürsu Spor Tesislerinde gerçekleşen Bahar Futbol Turnuvasının final maçını, Silivri Kaymakamı Salih Keser, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri, AK Partili belediye meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadık Balcı, Spor A.Ş. 3 Bölge Şefi Mesut Cengiz ve çok sayıda davetli katıldı. Turnuvanın şampiyonluk maçında Ayfar Spor ve Dürümdar Spor karşı karşıya geldi. Oldukça heyecanlı geçen maçta uzatmalarda attığı iki golle Ayfar Spor, Dürümdar Spor’u 2-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Ayfar Spor’un şampiyonluk kupasını Silivri Kaymakamı Salih Keser, 2. Olan Dürümdar Spro’un kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, 3. Olan Aysan Spor’un kupasını ise AK Parti Belediye Meclis Üyesi Saffet Sert verdi. Bütün takımların hediye sponsoru AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ise şampiyon Ayfar Spor’un oyuncularına birer adet çeyrek altın hediye ederek başarılarından dolayı takımı kutladı. Maç esnasında sakatlanan Ayfar takımlı oyuncuyu saha kenarına Dürümdar Spor’lu oyuncuların taşıması ile maçı dostluk kazandı yorumlarına sebep oldu.