Yalçın: 'Olayları hayretle izlemekteyiz'

Silivrispor ile alakalı tartışmalarla alakalı bir açıklama da Milliyetçi Hareket Partisi cephesinden geldi. İlçe Başkanı Zafer Yalçın, konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

Yalçın: 'Olayları hayretle izlemekteyiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’daki istifalar, nedenleri ve Işıklar-Kalko gerginliği Silivri gündemindeki yerini korurken, konuyla alakalı bir açıklama da Milliyetçi Hareket Partisi cephesinden geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Alparslan Türkeş’in “Yapıcı olamayan çözüm önerisi sunmayan her eleştiri fitnedir” sözünü hatırlatarak şunları söyledi:

“Şehit haberlerinin peş peşe yüreğimize düştüğü Ramazan’ın huzur veren iklimini yaşamamıza engel olan olayların yaşandığı birlik ve beraberlik duygusuna en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde bazı kendini bilmezlerin Silivrispor’umuz üzerinden siyasi rant devşirmesi yakışık almayan bir harekettir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak olayları hayretle izlemekteyiz.

Olay ne şekilde ilerler ise ilerlesin süreç tarafların nezaretinde gerçekleşmeli söz sahibi olmayanlar kendilerine vazife çıkarmamalı ve eleştirilerini kendilerine saklamalıdır. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in “Yapıcı olamayan çözüm önerisi sunmayan her eleştiri fitnedir” sözünü bir kez daha hatırlatmak isterim.

Silivri’mize ve Silivrispor’umuza zararı olacak her konuda, meramımızı yüksek sesle ifade etmekten çekinmeyeceğimizin bilinmesini isterim. Kendilerine gündem oluşturan ve hatta bunu mikro milliyetçilik seviyesine düşürüp insanları ayıran bir takım siyasilerin de kendilerine gelmelerini ve sükut edip kentimize daha fazla zarar vermemelerini tavsiye ederim.”