Yaz Spor Okulları 3 Temmuz'da başlıyor

Silivri Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Yaz Spor Okulları 3 Temmuz Pazartesi Günü başlıyor. 11 ayrı branşta ücretsiz eğitim verecek Yaz Spor Okullarının kayıtları devam ediyor.

Yaz Spor Okulları 3 Temmuz'da başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi için her yıl olduğu gibi bu yıl da hazırlıklara başlayan Silivri Belediyesi, Yaz Spor Okulları çalışmalarını başlattı. Silivri Belediyesi’nin, Silivri İlçe Milli Eğitim ile Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştireceği Yaz Spor Okulları’nda, 5- 15 yaş arası öğrenciler için Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Badminton, Okçuluk, Jimnastik, Satranç, Taekwando, Karate ve engellilere yönelik Özel Sporlar branşı yer alacak. Yaz Spor Okulları, 3 Temmuz – 30 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.

Kayıtlar devam ediyor

Silivri merkez, Selimpaşa, Değirmenköy, Kadıköy, Gümüşyaka, Kavaklı, Çanta, Ortaköy ve Cezaevi bölgesi olmak üzere dokuz ayrı merkezde gerçekleşecek ücretsiz eğitimler için kayıtlar, Silviya İş Merkezi’nde hizmet veren Silivri Belediyesi Kültür Merkezi tarafından alınmaya devam ediyor.