Yaz Spor Okulları Törenle Sona Erdi

Silivri Belediyesi'nin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ortaklığında düzenlediği Yaz Spor Okulları, gerçekleşen kapanış töreniyle sona erdi.

Yaz Spor Okulları Törenle Sona Erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2000 öğrencinin 11 ayrı branşta eğitim gördüğü Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları kapanış töreni 24 Ağustos Çarşamba günü yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Silivri Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ortaklığında Agena Spor Tesisleri’nde düzenlenen Yaz Spor Okulları kapanış törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Emrah Babuşçu, oda başkanları, meclis üyeleri ve birçok veli katıldı.

TURNUVA ŞAMPİYONLARI AÇIKLANDI

Yaz Spor Okulları kapsamında gerçekleşen Futbol Turnuvası’nda 1.olan Selimpaşa Spor oyuncularına Başkan Işıklar tarafından bisiklet ve madalya hediye edildi. Turnuvada 2. Olan Gazitepe Spor oyuncularına Ahmet Ay, 3. Olan Fener Spor oyuncularına da Emrah Babuşçu madalyalarını takdim etti. Yaz Spor Okulları’nı başarı ile tamamlayan öğrencilerin farklı branşlardaki gösterilerini sergilenmesinin ardından tüm öğrencilere sertifika verilerek, kurslarda eğitim veren öğretmenlere de teşekkür belgesi takdim edildi.

IŞIKLAR: “BU HUZUR ORTAMINA KATKI SAĞLAYAN KURUMLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ay ve Babuşçu’nun kurumlar arası işbirliği çalışmalarının önemini vurguladığı konuşmalarının ardından Başkan Işıklar, şunları söyledi: “Üç kurum işbirliği ile kalite ve niteliği düşürmeden yıllardır yaz spor okullarımızı devam ettiriyoruz. Bu şunu gösteriyor ki ilçemizde çocuklarımızın, tüm insanlarımızın huzuru ve büyük bir aile olmamız için tüm kurumlar işbirliği ile çalışıyor. Okul eğitiminin yanı sıra özgün eğitimle, çocuklarımızın arkadaş ortamıyla buluşmasını, diyaloğun gelişmesi, yavrularımızın birbirleriyle yarışıp ama yine sarılarak meydanlara çıkmalarını, barışı sağlamaya en çok faydası olan kültürel etkinliklerden biri spor. İlçemizde bu huzur, barış ve sevgi ortamının oluşmasında katkı sağlayan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm bu işbirlikleri; ilçemizin bu korunan doğal yapısıyla, sağlıklı gelişmesine yol açacak yerleşimiyle, ekonomisiyle, kültürüyle, sanatıyla, sporuyla burayı koruyarak geliştirmenin, huzurla gezilecek bir yer haline getirmenin, zenginleştirerek daha başarılı bir ilçe yapmanın yolu.”