Yaz Spor Okulu Öğrencileri Açılışa Katıldı

Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulu öğrencileri, Yenibosna İl Özel İdare Stadı’nda gerçekleştirilen İl Spor Merkezleri açılış törenine katıldı.

Yaz Spor Okulu Öğrencileri Açılışa Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediyesi’nin, Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile beraber düzenlemiş olduğu Yaz Spor Okulları etkinlikleri kapsamında; futbol, basketbol, tenis, badminton, voleybol, taekwondo ve engellilere yönelik eğitsel oyunlar branşlarından yaklaşık 400 öğrenci Yenibosna İl Özel İdare Stadı’nda gerçekleştirilen İl Spor Merkezleri açılış törenine katıldı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun katılımıyla gerçekleşen törende, İstanbul genelinde yaklaşık 20 ilçeden gelen öğrenciler kick boks, taekwondo ve ritmik jimnastik gösterileri sergiledi. Ayrıca farklı ülkelerden gelen öğrenciler de sergiledikleri danslarla tören alanını renklendirdiler. Yaz Spor Okulu’nun özel sporcuları Atilla Temir ve Onur Alkış, öğretmenleri İsmail Tuna ile birlikte İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Vali Mutlu daha sonra Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulu öğrencilerinin bulunduğu alanı ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.