'Yazıcı Yapı Tenis turnuvası' sonuçlandı

Spora ve sporcuya yapmış oldukları desteğini sürdüren Silivri'nin köklü firmalarından Yazıcı Yapı'nın düzenlemiş olduğu Tenis Turnuvasında dereye girenlere madalya ve ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

'Yazıcı Yapı Tenis turnuvası' sonuçlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yelken Restaurant’ta düzenlenen ödül törenine Yazıcı İnşaat yönetim kurulu üyeleri Celalettin Yazıcı ve Kemalettin Yazıcı, Cumhuriyet Savcısı Ümit Şenses, Hakim Engin Yıldırımer, Belediye Meclis üyesi Süheyl Kırkıcı, Mesan Kilit A.Ş.Genel Müdürü Mustafa Mertöz, İşadamı Mehmet Küçükoğlu, Müjdat Gürsü spor tesisleri Abdulkadir Baldemir, Yazıcı yapı çalışanları ve dereceye giren sporcular katıldı.

Yazıcı Yapı Mimarlarından Gözde Yakışır’ın sunumuyla gerçekleşen ödül töreni sonrasında kısa bir konuşma yapan Yazıcı Yapı yönetim kurulu üyesi Celalettin Yazıcı “Öncelikle turnuvamıza katıldığınız için siz değerli tenis severlere, misafirlerimize, dostlarımıza teşekkür ederim. Turnuvamızın amacı Silivri’de sporun gelişmesi ve yayılmasını sporseverlerle buluşmasını sağlamak, inanıyoruz ki sporun uluslar arası yerel ölçekte saygınlığa çok büyük katkısı var. Dikkat edin, dünyada spor yapan ülkelerin oradan çıkan tenisçilerin saygınlığı gözler önünde. Aynı zamanda gelişmişliğinde en önemli ölçülerinden biri o ülkenin spor ve sanatla kaydettiği başarıdır. Sanatçısı ve sporcusu olmayan bir milletin gelişmişliği ve varlığından bile bahsedilemez. Bu anlamda minicik bir katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize “dedi.

Turnuvada Ertan Yanko 1.,Orhan Karagöbek 2. ve Özcan Bal da 3.oldu.