Yerel Basın ve Başkanlar yenişemedi: 10-10

Silivri'de faaliyet gösteren basın mensuplarından kurulan Silivri Medyaspor ile Dernek ve Oda Başkanları Perşembe akşamı Müjdat Gürsu Tesisleri'nde karşı karşıya gelirken, maçta galip gelen dostluk oldu.

Yerel Basın ve Başkanlar yenişemedi: 10-10
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de faaliyet gösteren basın mensuplarından kurulan Silivri Medyaspor ile Dernek ve Oda Başkanları Perşembe akşamı Müjdat Gürsu Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında üstün bir oyun ortaya koyan Başkanlar Takımı, devreyi 9-5 önde kapattı. İkinci yarıdaki hırslı oyunuyla Silivri Medyaspor maç sonunda durumu 10-10’luk eşitliğe taşıdı ve maç da bu skorla sona erdi.
Geçtiğimiz hafta muhtarlar karşısında 11-10 yenilen Silivri Medyaspor böylece ikinci hafta oynadığı maçta da galibiyet yüzü görememiş oldu.
Silivri Medyaspor: İbrahim Yücal, Eyüp Can Balaban, Ahmet Ermiş, Eren Ermiş, Uğur Samet Avcı, Ersin Ergin, Kamil Bilici
Başkanlar Takımı: Metin Gürsu(Ziraat Odası Başkanı), Ferhat Yılmaz (Fırıncılar Derneği Başkanı),  Metin Oral (Önder Çiftçi Derneği Başkanı), Nuray Koçer (SİBESO Başkanı), Ercan Çalışkan (Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı), Gökmen Esin (Silivri Trakya Birlik Müdürü), Zafer Güler (Silivri Balıkçılar Birliği Başkanı)