Yıldırımlar Yapı'dan İsmet Karabulut'a destek

Spora ve sporcuya destekleriyle bilinen Yıldırımlar Yapı Sahibi Cengiz Yıldırım, güreş sezonu başlamasıyla birlikte Silivri'nin tek milli güreşçisi İsmet Karabulut'a kıspet sponsoru oldu.

Yıldırımlar Yapı'dan İsmet Karabulut'a destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri'nin tek milli güreşçisi ve antrenörü İsmet Karabulut, Silivrispor bünyesinde antrenmanlarına aralıksız devam ederken, güreş sezonunun başlamasıyla birlikte de çalışmalarını hızlandırdı. Silivrispor için güreşçi yetiştiren Karabulut, kendisi için de önem arz eden güreş müsabakaları öncesinde sponsorlukları kabul etti. Bu dönem kıspet sponsorluğu için Yıldırımlar Yapı ile anlaşma yapan Karabulut, Türkiye'nin birçok bölgesinde katılacağı maçlarda Yıldırımlar Yapı'yı ve Silivri'yi temsil edecek.

Kıspetine firmanın ismini yazdıran Karabulut, "İnşallah bu sene ilçemize birinciliklerle döneceğiz" mesajı verdi. Desteklerinden ötürü Cengiz Yıldırım'a teşekkür eden Karabulut, "Spora ve sporcuya destekleriyle taktir edilen değerli büyüğümüze teşekkür ediyorum. Böyle sporcu dostları olduğu sürece ata sporumuza her zaman sahip çıkılacağından şüphem yoktur" dedi.