Ziroğlu'ndan Çayırdere Spora Tam Destek

1976 yılında kurulan Çayırdere Spor resmi statüye oturtuluyor. Kurulduğu günden itibaren resmi olmamasına rağmen gençlere spor yapma imkânı sunan Çayırdere Spor Kulübü Yöneticileri, kulübü resmi statüye kazandırmak için çalışmalara başladı.

Ziroğlu'ndan Çayırdere Spora Tam Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu süreçte Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Veysel Ziroğlu ve Yönetiminden de destek isteyen Çayırdere Spor Kulübü Başkanı Birkan Karabulut, Çayırdere gençlerinin kötü alışkanlıklardan ve kahve köşelerinden kurtulması için imkansızlıklara rağmen mücadele veriyor.

Silivri- Çayırdere Mahallesi, Çayırdere Spor Kulübü resmi statü kazanmak için çalışmalara başladı. Çayırdere Spor Kulübünün resmi statü kazanması için çalışmalara başlayan Spor Kulübü Başkanı Birkan Karbulut ve Yönetimine, Kulüpler Birliği Başkanı Veysel Ziroğlu’ndan destek geldi. Çayırdere Spor Kulübü Yöneticileri ve Çayırdereli gençler ile buluşan Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Veysel Ziroğlu, Kulüpler Birliği olarak her zaman Çayırdere Spor Kulübünün yaındayız dedi. Gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulması ve Çayırdere Mahallesinde sporcu gençlerin yetişmesi adına her türlü desteği vereceğini söyleyen Ziroğlu, “ Çayırdere Spor’a tam destek” dedi.

Çayırdere Spor Kulübü Başkanı Birkan Karabulut, Kulüpler Birliği Başkanı Veysel Ziroğlu’na teşekkür ederek, Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ında kulübe gelir sağlanması açısından belediye ait olan bazı işletmelerin kiralarını kulübe vereceği sözünü verdiğini söyledi. Gençlerimiz kahve köşelerinde, yada şarap şişeleri arasında yok olmasın. Çayırdere mahallemizde çok başarılı futbolcu gençlerimiz var. amaimkansızlıklardan dolayı bu başarılarını gösteremiyorlar. Kulüpler Birliği Başkanımızın desteğiyle ve Belediye Başkanımızın sunacağı imkânlarla gençlerimizin önü açılacak” dedi.

Danamandıra Spor Kulübü Başkanı Güray Türker’de Çayırdere Spor’a destek verdiğini söyleyerek, Danamandıra Futbol Sahasının kapılarının Çayırdere Spora sonuna kadar açık olduğunu belirti. İsteyen tüm spor kulüplerinin Danamandıra Stadında antraman yapabileceğini söyleyen Türker, “ Gençlerimize destek olmak ve mahallemizden şampiyon sporcular yetiştirmek hepimiz için gurur kaynağıdır” dedi.