Ziyaret bahane sözler şahane

Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak 3. Lig'e çıkma başarısı gösteren Silivrispor Kulübü Yönetimi, Kaymakam Salih Keser, Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve yeni Emniyet Müdürü Mustafa Güntekin'i makamında ziyaret etti.

Ziyaret bahane sözler şahane
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Silivrispor Kulübü Yönetimi’nin ilk durağı Silivri Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Salih Keser’le görüşen Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral’a, Rafet Keskin, Bora Balcıoğlu, Yusuf Temel, Süleyman Gençoğlu ve İhsan Atun eşlik etti.

Ziyarette Kaymakam Keser’e bilgiler veren Mustafa Saral, sezonun ilk maçının Zonguldakspor ile oynanacağını söyledi. Zorlu bir sezon geçireceklerini dile getiren Başkan Saral; “Bunların en başında coğrafi koşulları da göz önüne alırsak, Bingöl ve Sivas gibi bölgelerde kışın oynayacağımız karşılaşmalar oldukça zorlu geçecek” dedi.  

 

MÜJDAT GÜRSU’YA GEREKLİ İLGİYİ GÖSTERİRİZ

Müjdat Gürsu Spor Tesisi ile ilgili düşüncelerini aktaran Mustafa Saral; “Şampiyonluğumuzun ardından sizleri ziyaret edemedik, fakat ziyaretler şuanda bizim için çok daha anlamlı. Müjdat Gürsü Tesisleri için mücadelemiz devam etmekte. Biz Müjdat Gürsü Tesislerini bütün alt yapılarımız için antreman sahası olarak kullanmak istiyoruz. Eğer biz bu mücadeleyi kazanırsak ve Müjdat Gürsü bizim tesisimiz olursa, bu güzelim tesise gerekli ilgiyi gösteririz. Aksi taktirde trilyonluk yatırım viran halde kalır...” diye konuştu.

 

KESER: YANINIZDAYIZ

Saral’ın sözlerine ilişkin görüşlerini aktaran Silivri Kaymakamı Salih Keser de, Müjdat Gürsu Spor Tesisi ile ilgili olarak; “Bu konuda bizim yardım etmemiz gereken ne varsa Kaymakamlık olaran onu sağlarız. Bizde size desteğimizi, statta bizzat yanınzda yer alarak göstereceğiz” dedi.  

Ziyaretin devamında Başkan Saral, Kaymakam Keser’e kulübün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

TRANSFERLER YÜZDE 90 BİTTİ

Silivrispor Kulübü Yönetimi’nin Kaymakamlık’tan sonraki durağı Silivri Belediyesi oldu. Başkan Özcan Işıklar ile görüşen kulüp yöneticileri, destekleri için teşekkür etti.

Başkan Işıklar, transferlerdeki son durumu sordu. Işıklar’ın sorusuna ilişkin net konuşan Kulüp Başkanı Mustafa Saral; “Transfer yüzde 90 bitti. En yaşlı 30 yaşına kadar futbolcu oynatabiliyoruz. Takımın durumu gayet iyi” bilgisini verdi.

 

IŞIKLAR: EKSİKLER GİDERİLECEK

Aynı zamanda ihtiyaçları da Başkan Işıklar ile paylaşan Mustafa Saral; “Silivrispor 3. Lig’de oynayacak fakat sporcuların eşofman, forma ve malzeme eksikleri var” dedi.  

Başkan Işıklar, Saral’ın isteğine yönelik; “Ben birkaç işadamı arkadaşımla gerekli görüşmeleri yaptım. En kısa zamanda bu eksikler giderilecek” sözü verdi. Öte yandan Işıklar, “Silivri Stadı’ndaki protokol tribünü inşası ile ilgili meclis kararımız var. Fakat bu kararların devamı gelecek” diyerek, belediye olarak çalışmaları kısa da olsa özetledi.

 

HAYIRLI OLSUN  

Silivrispor Yönetimi’nin son durağı Emniyet Müdürlüğü oldu. Yeni atanan Emniyet Müdürü Mustafa Güntekin’e “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Mustafa Saral ve Yönetimi, burada da çalışmalar hakkında bilgi verdi. Silivri İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Güntekin, 3.Lig’de Silivrispor’a başarılar temenni etti.