Başkan Işıklar'dan Sosyal Medya Atağı

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve belediye hizmetlerini teknoloji ile bütünleştiren Başkan Işıklar, sosyal medyayı aktif şekilde kullanarak her gün yüzlerce kişiye ulaşıyor.

Başkan Işıklar'dan Sosyal Medya Atağı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kullanımı oldukça yaygınlaşan sosyal medya üzerinden her gün yüzlerce vatandaşa ulaşarak sorularını ve mesajlarını yanıtlıyor. Halkla iç içe ve şeffaf yönetim anlayışını, internet ortamına da taşıyan Başkan Işıklar, sosyal medyayı etkili biçimde kullanıyor. Hem kurumsal hem de kişisel olarak sosyal medyada yer aldıklarını belirten Işıklar; "Vatandaşlarımız, sosyal medya aracılığıyla bize her konuda ulaşıyor. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerilerle hizmetlerimize yön veriyoruz” dedi. Sosyal medyanın vatandaşların beklentilerini karşılama, birebir iletişime geçme ve sorunlara hızlı çözüm üretebilme açısından önemine vurgu yapan Başkan Işıklar, kullanıcıların aktif olarak katılabildiği, yorum yapabildiği her mecranın sosyal medya olduğunu belirtti. Türkiye’de sosyal medya sitelerinin en çok kullanılan internet platformları olarak karşımıza çıktığı dile getiren Işıklar, sosyal medyanın; şeffaflık, demokrasi, katılımcılık, sorgulama ve hesap verilebilirliğin yeni ortamı haline geldiğini söyledi. Başkan Işıklar, facebook, twitter, instagram, foursquare, youtube ve Google + da bulunan sayfalarını aktif olarak kullanıyor.

 

Işıklar’ı, facebook.com/isiklarozcan, twitter.com/ozcanisiklar,instagram.com/ozcanisiklar,youtube.com/ozcanisiklar, foursquare/ozcanisiklar ve Google +Özcan IŞIKLAR hesaplarından takip edip, iletişime geçebilirsiniz.