Dikkat! Hava karardığında Whatsapp artık...

Whatsapp`ta kullanıcıların uzun süredir beklediği özellik nihayet kullanıcılara sunuluyor!

Dikkat! Hava karardığında Whatsapp artık...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu ekran görüntüsüne alışmaya başlayın! Çünkü...

Artık hava karardığında Whatsapp`ı böyle göreceksiniz!

Whatsapp `karanlık` moda geçiyor. Uzun zamandır pek çok uygulamada görmeye başladığımız özellik nihayet Whatsapp`ta da hayat buluyor.

Ancak Whatsapp`a gelen tek özellik bu değil! Örneğin sohbet penceresinde metin baloncuklarının üzerine parmağınızı basılı tuttuğunuzda açılan hızlı menünün arayüzünü güncellendi.

Güncelleme ile birlikte WhatsApp, durumları yanıtlama seçeneğini de geliştirdi. Eski sürümlerde sadece resim, video ve GIF gönderebilen kullanıcılar, güncelleme ile birlikte sohbet penceresinde gönderebildikleri tüm eklentileri durum yanıtlama seçeneğinde de gönderebilecekler.

Güncelleme ile birlikte Bildirim Uzantıları adında gelecekte yayınlanacak bir özelliği görme şansımız oldu. Bildirim Uzantıları sayesinde herhangi bir sohbetten alınan resimleri, videoları ya da GIF'leri bildirim kartında görüntüleyebilecek, hatta videoları oynatabileceğiz. Böylece uygulamaya hiç girmeden gönderilen bir resmi görüp yanıtlayabileceğiz.

Whatsapp tüm konuşma kayıtlarınızla ilgili önemli bir gelişmeye imza atıyor. Whatsapp`ta yazışmalarınıza artık bakın ne olacak?

Whatsapp`a yepyeni özellikler geliyor. Bunlardan biri de Vacation Mode denilen Tatil Modu özelliği.

Tatil Modu, kullanıcıların arkadaşlarıyla konuştukları tüm yazışmalarla ilgili önemli bir özelliği kullanıcılara sunuyor.

Tatil modu aktif edildiğinde, arşivlenen sohbetler mesaj geldiği zaman ana ekrana geri dönmeyecek.

Bazı kullanıcılar çok sayıda gruba dahil olup bu grupları arşive alıyor. Bu grupları hem sessize alıp hem de arşive alıyor.

Ancak yeni mesaj geldiğinde otomatik olarak arşivden çıkıp ana ekrana dönüyor.

WhatsApp hesabınızı kullanarak diğer hesaplardaki parolaları kurtarabilecek ve hesaplar arası paylaşım yapabileceğiz.

İlk etapta sadece Instagram ile bağlantı özelliği bulunacak.

Sessiz mod özelliğinin Android cihazlara dağıtımı başladı. Diğer özelliklerin eklenmesi ile uzun zaman alacak gibi görünüyor.

WhatsApp'ın Tatil modu özelliği ile sessize alınmış ve arşivlenmiş sohbetlere mesaj gelse bile arşivde kalmaya devam edecek.

Sadece grup sohbetleri için değil, bireysel sohbetler için de aynı şekilde çalışacak.

WhatsApp Tatil Modu özelliği, iOS ve Android cihazlara gelecek. Yani tüm telefonlar bundan faydalanacak. Ancak Whatsapp`a gelen tek özellik bu değil! Gelin sıradakine bakalım...

Sessiz Mod (Silent Mode) isimli diğer özellik ise önümüzdeki günlerde tüm Android kullanıcıları ile buluşacak.

Bu özellik sayesinde sessize alınan sohbetlerden gelen mesajlar, uygulama simgesindeki bildirim sayısını arttırmayacak.

WhatsApp'a yakın zamanda gelecek olan diğer özellik ise WhatsApp Business profilinizi, sosyal medya hesablarınıza bağlamaya yarayacak.