Facebook çöktü mü? Facebook neden açılmıyor?

Facebook çöktü mü? Facebook neden açılmıyor? | Face neden açılmıyor? ​WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta erişim sorunu yaşanıyor.

Facebook çöktü mü? Facebook neden açılmıyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Facebook çöktü mü? Facebook neden açılmıyor? | Face neden açılmıyor? Bugün 15:27 saatlerinden itibaren WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta sorun yaşanıyor. Uygulamalara erişim sağlayamayan kullanıcılar, ileti gönderemiyor ve alamıyor. Konuyla ilgili an itibariyle resmi bir açıklama yapılmış değil.

Instagram, Facebook, WhatsApp çöktü mü? Facebook, WhatsApp Erişim sorunu ne zaman düzelecek, neden açılmıyor?

Son dakika, Instagram, Facebook, WhatsApp çöktü mü?  Instagram, Facebook ve WhatsApp'ta erişim sorunu yaşanıyor. Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ve WhatsApp'ta erişim sorunu yaşayan kullanıcılar, internet üzerinde araştırma yapmaya başladı.  saat 15: 00 sıralarında meydana gelen sorun ne zaman düzelecek? 

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram çöktü mü? Instagram'a saat 15:00  itibarıyla erişim sorunu yaşanıyor. Instagram'a erişim sorununun neden kaynaklandığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Sorunun erişim yoğunluğundan olduğu tahmin ediliyor. Konu ile ilgili açıklama yapıldığında haberimizden öğrenebilirsiniz....