Oğuzhan Kayan kimdir? – Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Uzmanı

1996 İstanbul doğumlu Oğuzhan Kayan hala Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencisidir. Silivri'de yaşamaktadır. Yaklaşık 8 yıldır grafik tasarım, dijital pazarlama ve iletişim sektöründe çalışmalar yapmaktadır.

Oğuzhan Kayan kimdir? – Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Uzmanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugüne kadar siyasi kampanyalar, markalar ve farklı projelerin kreatif ekiplerinde aktif olarak yer almıştır. Yaptığı animasyon, grafik tasarım ve sosyal medya kampanyaları ile Türkiye genelinde ses getiren projeleri olmuştur.
2020 yılında ise Oğuzhan Kayan kendi kişisel blogu olan www.oguzhankayan.com üzerinde Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve Grafik Tasarım üzerine yazılar yazmaya ve sektörle ilgili içerikler paylaşmaya başladı.
Kişisel blogunda eğitimler, ipuçları ve daha onlarca bilgi paylaşan Oğuzhan Kayan aynı zamanda www.instagram.com/oguzhankayancom adresinde de günlük içerikler yayınlamaktadır.
Kendinizi her geçen gün yenilenen grafik tasarım ve dijital pazarlama sektöründe geliştirmek ve yeniliklere ayak uydurmak isteyen biriyseniz, yeni parlak fikirlere, doğru tasarımlara, fark yaratmaya ve özgün olmaya hazırsanız size www.oguzhankayan.com’u takip etmenizi öneririz.
Oğuzhan Kayan Uzmanlık Alanları ve İçerik Paylaştığı Konular:
Sosyal Medya
Dijital Pazarlama
Video Prodüksiyon ve Özel Efekt
Kurumsal Kimlik
Logo Tasarımı
Hareketli Grafik Tasarımı
Wordpress
E-Posta Pazarlaması
Online İtibar Yönetimi
Sosyal Medya Reklam Yönetimi
Grafik Tasarım