Türk hackerlardan Mavi Marmara intikamı

'Kamu Güvenlik Türkiye' isimli Türk hacker grubu, son derece ses getirecek büyük bir siber saldırıya imza attı.

Türk hackerlardan Mavi Marmara intikamı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyanın en gelişmiş ve yeni nesil ağ güvenlik duvarı olarak bilinen Checkpoint Firewall sistemini hedef alan Türk hack grubu; İsrail’in yine aynı güvenlik sistemini kullanan İsrail Kamu Güvenlik Bakanlığı Devlet Sitesine erişimi tamamen keserek kurumu yaklaşık 3 milyon dolar zarara uğraştı.

"Kamu Güvenlik Türkiye" isimli Türk hacker grubu İsrail kuruluşu olan Checkpoint Firewall sistemini hedef aldı. Mavi Marmara gemisine İsrail askerleri tarafından düzenlenen saldırı sonrasında, İHH'nın web sitesi ihh.org'a girişler Checkpoint tarafından durdurulmuştu ve Checkpoint firmasının güvenlik ürünleriyle çalışan dünyadaki bütün kurumsal ve bireysel internet kullanıcılarının ihh.org adresine girişi engellenmişti.

Türk Hacker grubu, yaşanan bu olayın intikamını aynı sistem ile çalışan İsrail Kamu Güvenlik Bakanlığı’na yapılan siber saldırı ile aldı. Türkiye’ye yapılan her olumsuz tutumun karşılıksız kalmayacağını ifade eden Türk hacker grubu yeni siber saldırılar geleceğinin altını çizerek İsrail’i uyardı.