Edirne'ye bir gün arayla ikinci şehit acısı

İstanbul'da görev yaptığı sırada girdiği çatışma sonucu şehit düşen polis memuru Fatih Nair'in, Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Kavaklı Köyü'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Edirne'ye bir gün arayla ikinci şehit acısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da görev yapan 34 yaşındaki trafik polisi Fatih Nair, 1 Mayıs'ta görev esnasında durdurulan bir otomobil içerisindeki şüpheli şahsı etkisiz hale getirmeye çalıştığı esnada, şüphelinin direnmesi ve mukavemeti sonucu dengesini kaybederek yere düşüp kafasını çarpması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 9 gündür Atakent Acıbadem Hastanesinde tedavi gören Fatih Nair'in bugün öğle saatlerinde hayatını kaybettiği açıklandı.
ŞEHİT EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI
Nair'in, Kavaklı köyünde yaşayan ailesi ise acılı haberi gelinlerinden aldı. Şehit polis memuru Fatih Nair'in 69 yaşındaki babası Ahmet ve aynı yaştaki annesi Hasibe Nair, acılı haberi öğrendikten sonra göz yaşlarını tutamadı. Köy muhtarlığı tarafından şehidin evine Türk bayrakları asılırken, Türk bayrağını eline alan Baba Ahmet Nair, bayrağı öperek "Vatan sağolsun" dedi.
Oğlu'nun 9 yıldır polislik yaptığını dile getiren Baba Ahmet Nair, üzüntülü olduğunu dile getirdi. Yaklaşık 1 ay önce kalp ameliyatı olan Ahmet Nair'i, taziye için gelen yakınları sakinleştirdi. Evli olan ve 2 yaşında Elif Zehra ve 7 yaşında Esila isminde iki kızı olan Şehit Polis Fatih Nair'in 1 yıl önce Erzurum'dan İstanbul'a tayininin çıktığı belirtildi.
YARIN DEFNEDİLECEK
Şehit polis memuru Fatih Nair'in cenazesinin İstanbul'da yapılacak olan törenin ardından memleketi Edirne'ye gönderileceği ve yarın öğle namazından sonra Kavaklı köyünde toprağa verileceği öğrenildi.