50. Yılda Muhteşem Final

Silivri Belediyesi 50. Yoğurt Festivali etkinlikleri, muhteşem bir finalle sona erdi. 11 ülkeden gelen misafirlerle birlikte 5 gün boyunca devam eden festival, Ferhat Göçer'in yoğun katılımla gerçekleşen konseriyle son buldu.

50. Yılda Muhteşem Final
TAKİP ET Google News ile Takip Et

50. Silivri Yoğurt Festivali etkinliklerinin final akşamı, büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptı. Tayvan ve Romanya’nın Halk Oyunları gösterileriyle başlayan gecede sahne alan Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin Colors of Anatolia isimli dans topluluğu izleyenlerden tam not aldı. 75 kişilik dans topluluğu, rengârenk kostümleri, koreografileri ve performanslarıyla dakikalarca alkışlandı. Gösterinin ardından sahneye çıkarak tüm dansçıları tebrik eden Başkan Işıklar, “Bu ekibin dünyaya açılacağına inancım tam” dedi.

VETERANLAR ÖDÜLLERİNİ IŞIKLAR’DAN ALDI

Silivri Belediyesi ve Silivri Kulüpler Birliği ortaklığında organize edilen Veteran Futbol Turnuvası’nın ödül töreni festival sahnesinde gerçekleşti. Silivri Veteran Takımı’nın birinci olduğu turnuvanın ödüllerini Başkan Işıklar takdim ederken, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu’na da katkıları nedeniyle plaket takdim edildi.

AKYÜREK SESİYLE SİLİVRİ’Yİ İNLETTİ

Türk Sanat Müziği’nin muhteşem sesi Umut Akyürek, final gecesinde gösterdiği performansıyla beğeni topladı. Turkuaz renkli elbisesiyle sahne de adeta göz kamaştıran Akyürek, sahneyi kızıyla beraber paylaştı. Yaklaşık 2 parçayı annesi ile bir arada söyleyen kızı da, izlemeye gelenler tarafından büyük alkış aldı. Umut Akyürek’le birlikte şarkı söylerken kızı “Annem ile gurur duyuyorum” dedi.

IŞIKLAR EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, festival süresince görev alan tüm Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personeliyle birlikte sahneye çıkarak; “50. Yıla yakışır bu festivalin gerçekleşmesinde emeği olan ekibime çok teşekkür ediyorum. Bu başarının arkasında bu ekip var. Birlikte daha iyi nice festivaller yaparak, sizlerle birlikte olacağız” dedi.

FERHAT GÖÇER’DEN 50. YILA YAKIŞIR FİNAL

Silivri Belediyesi 50. Silivri Yoğurt Festivali etkinlikleri, Ferhat Göçer konseriyle son buldu. Muhteşem sahne performansıyla izlemeye gelenlere unutamayacakları bir konser ziyafeti yaşatan Göçer, konser boyunca şarkılarını gitar eşliğinde seslendirdi. Geç saatlere kadar kalabalığın hiç azalmadan devam ettiği konserden oldukça mutlu olduğunu ifade eden Göçer; “Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum. Gösterdiğiniz bu tavırdan dolayı beni utandırdınız. Hepinize minnettarım” dedi.

KONSERDE FLAŞLAR PATLADI

Festivalin finalinde son yıllarda sahnelerde görünmeyen bir olay yaşandı. Ferhat Göçer, en sevilen parçalarından birisi olan “Gül ki” adlı şarkısını seslendirirken yarıda kesip seyircilere “Size bir iki üç dediğimde aynı anda resmimi çekeceksiniz” dedi ve binlerce seyirci Göçer’in komutu ile fotoğraf çekerek, eşsiz bir görüntü oluşturdu. Gece bir anda gündüze döndü. Silivri Belediyesi 50. Silivri Yoğurt Festivali, gerçekleştirilen havai fişek gösteriyle son buldu.