Senegalliler Yoğurt Yeme Yarışmasına Katılırsa

Silivri Yoğurt Festivali'nin geleneksel Yoğurt Yeme Yarışması, Senegalli konuklarında yarışmaya katılmasıyla renkli görüntülere sahne oldu

Senegalliler Yoğurt Yeme Yarışmasına Katılırsa
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Yoğurt Festivali’nin gelenekselleşen Yoğurt Yeme Yarışması, bu yıl diğer yıllarda olduğundan farklı gerçekleşti. Yoğurdun içinde saklanan altını bulmak için yapılan yarışmaya Senegal’den gelen yabancı konuklar da katılınca, renkli görüntüler ortaya çıktı. İki Türk ve iki Senagalli’nin eşleştiği yarışmada, yoğurt tepsisi içinde bulunan altını arayan yarışmacılar kıyasıya rekabete girişti.

 

TÜRKLERDEN CENTİLMENLİK ÖRNEĞİ

Yoğurt Yeme Yarışmasında Senegallilerle yarışan Murat Karahan ve Cennet Dolar, yoğurt tepsisi içerisinde yer alan altınları bularak yarışmayı kazandılar. Kazandıkları altınları Senegalli yarışmacılara hediye etmek istediğini belirten Karahan ve Dolar, Türk misafirperverliğini ve centilmenliğini göstererek, uzun uğraşlar sonucu kazandıkları altınları Senegalli yarışmacılara hediye ettiler. Kendilerine yapılan jestten oldukça memnun olan Senegalli yarışmacılar, Türk yarışmacılara sarılarak teşekkür etti.