Aktaş Çiftliği'nde kurbanlık satışları devam ediyor

Silivri'nin Yolçatı mahallesinde bulunan Aktaş çiftliğinde Büyükbaş ve Küçükbaş kurbanlık satışları son hızıyla devam ediyor.

Aktaş Çiftliği'nde kurbanlık satışları devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin Yolçatı mahallesinde geniş bir alanda 40 yıldır İdris Aktaş ve çocuklarının işlettiği Aktaş Çiftliğinde Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Yıllardır bir çok vatandaşın müdavi olduğu çiftlikte kesimler Profesyonel ekiplerce, hijyenik ortamda yapılması için tüm detayların düşünülerek hazırlıkların tamamlandığı belirtildi.
“40 YILDIR TİCARETTEN ÖTE GÜVEN VERDİK”
Doğal ortamda yetiştirilen Büyükbaş ve Küçükbaş kurbanlık satışlarının da son hızıyla devam ettiği Aktaş çiftliğinde günün her saatinde satış ve kesim devam ediyor. Aktaş çiftliği sahibi İdris Aktaş “bizim çiftliğimizdeki hayvanlar doğal ortamlarda beslenmiş, organik hayvanlar. Normal günlerde adaklık kurban satış ve kesimlerimiz devam ediyor. Ben 40 yıldır bu işle uğraşıyorum. Şimdiye kadar bir defa bizleri tanıyıp ticaret yaptığımız müşterilerimiz müdavi oluyor. Her yıl bizlerden alışverişini yaparak bayramını kutluyor.40 yıldır ticaretten öte güven verdik. Tüm Silivrili vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Müsait olanları çiftliğimize kahve içmeye bekliyorum “dedi.