Hak Toplantıları Yolçatı İle Devam Etti

İlçe genelinde yapılacak çalışmaların birlikte karar verildiği Silivri Belediyesi Halk Toplantıları, Yolçatı Mahallesi'nde devam etti.

Hak Toplantıları Yolçatı İle Devam Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın Mahalle Konseyleri kapsamında gerçekleştirdiği halk toplantıları devam ediyor. Köy tüzel kişiliği kaldırılan yeni mahallelerle yapılan ve yapılacak olan çalışmaların anlatıldığı toplantılarda, vatandaşlardan gelen talep ve önerilere de yer veriliyor. 

IŞIKLAR; “VERDİĞİNİZ DESTEĞİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLİYORUZ”

Yolçatılı hemşerileri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Işıklar, toplantıda gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi; “Yolçatı Mahallemizde çok eksiğimiz kalmadı. Aciliyet sırasına göre burada çalışmalar yaptık. Daha da güzel şeyler yapacağız. Asıl yapmak istediğimiz yol değil, gönül yapmaktır. Var oluş değerlerimize sahip çıkarak, işi, aşı, geleceği düşünerek, mutsuzluğu ortadan kaldırmaktır belediyecilik. Belediyecilik ticareti sadece konutta yapıp, birilerinin karnını doyurmak değil, tam tersi buna engel olmaktır! Eğitim vererek, iş imkânları yaratarak, karşılıklı hoş görü içerisinde, toplumda bastırılmış ve sindirilmeye çalışılan tüm kesimleri de kucaklayarak bir arada yaşamanın en güzel örneğini sergiliyoruz. Bir aydır meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle mahalle mahalle dolaşıyoruz. Mahalle olmanın, belediye olmanın ne demek olduğunu hep beraber yaşayacağız. Bize verdiğiniz desteğin ne anlama geldiğini biliyoruz, sizlere layık olmaya çalışacağız” dedi. Mahalle sakinlerine söz veren Işıklar, gelen talep ve sıkıntıları dinledi.