Kur'an Kursu mezunlarına bisiklet hediyesi

Yolçatı Mahallesi Camii'nde yaz sezonu boyunca Kur'an Kursu eğitimi verilirken, bugün itibariyle başarılı bir şekilde mezun olan çocuklara da bisiklet hediye edildi.

Kur'an Kursu mezunlarına bisiklet hediyesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin birçok noktasında gerek Kur’an Kursları binalarında gerekse de camilerde verilen Yaz Kur’an Kursları da yavaş yavaş sona eriyor. Çocuklara Kur’an eğitimi verilen kurslardan bir tanesi de bugün itibari ile Yolçatı Mahallesi’nde sona erdi.

22 öğrenci katıldı

Yolçatı Mahallesi’nde Cami İmamı Hüseyin Kılıç nezdinde Kur’an ve dini bilgiler eğitimi alan öğrenciler, bugün itibari ile eğitimlerinin sonuna geldiler. Yaz boyunca kurslara devam eden ve İmam Hüseyin Kılıç’ın eğitim sonunda uygulamış olduğu sınavdan da başarı elde eden öğrenciler, bugün Cuma namazı sonrasında İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş’ın da katılımıyla hediyelerini aldılar.

Başarılı öğrencilere bisiklet

Yaz sezonu boyunca öğrencilere hem Kur’an hem de dini bilgiler eğitimi veren İmam Hüseyin Kılıç, kurslarda başarılı olan öğrencilerini ödüllendirmek amacıyla, hayırsever vatandaşlar aracılığıyla çocuklara bisiklet temin etti. Kursun sonunda uygulanan sınav sonuçlarının ve kursa devam durumlarının göz önüne alınmasıyla birlikte 15 öğrencinin ödüllendirilmesine karar verildi. Alınan 15 adet bisiklet de Cuma namazı çıkışında Yolçatı Camii bahçesinde Müftü Çatmakaş’ın da teşrifiyle çocuklara verildi.

“Çam sakızı çoban armağanı”

Kursa kayıtlı olan 22 öğrenciden 15 tanesi bisiklet almaya hak kazanmış ve ödüllerini de almışken, yardımsever bir vatandaş da diğer 7 öğrenci için bir miktar para yardımında bulunarak, harçlıklarını vermiş oldu. Mahalle muhtarı da bu miktara katkıda bulununca, 7 tane çocuğun da yüzü gülmüş oldu.