Demiral'dan Kampanya Desteği

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nın da destek verdiği yardım malzemeleri Şanlıurfa'da oluşturulan 4 bin kapalı 8 bin metrekarelik lojistik merkezine ulaştırıldı.

Demiral'dan Kampanya Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nın da destek verdiği yardım malzemeleri Şanlıurfa’da oluşturulan 4 bin kapalı 8 bin metrekarelik lojistik merkezine ulaştırıldı. 

Suriyeli vatandaşlar için ‘ÜŞÜYORUM YARDIM EDİN!’ adıyla başlatılan yardım kampanyasında ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için kullanılmamış olmak kaydıyla battaniye, elektrikli ısıtıcı, kışlık giysi, hijyenik malzeme, oyuncak ve kuru gıda toplanarak, 150 Tır ‘Kış soğuktur üşütür, İstanbul’un kardeşliği ısıtır’ sloganıyla yola çıktı ve Türkiye'de en fazla sığınmacının bulunduğu kentlerin başında gelen Şanlıurfa’da oluşturulan 4 bin kapalı 8 bin metrekarelik lojistik merkezine ulaştırıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile birlikte, İstanbul Milletvekilleri, 25 Belediye Başkanı, İBB Başkan Vekili, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve İlçe Başkanları Şanlıurfa’ya giderek kampanyada görev yaptı ve toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.   

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptığı açıklamada;” Şanlıurfa’ya gelen dili, dini ne olursa olsun mağdur ve mazlum olan herkese yardım elimizi uzatmak için buradayız. Zor durumda olan, yardım isteyen insanların yanındayız. İstanbul ve Silivri’m üzerine düşeni yaptı, bu kampanyada emeği geçen herkesten ve Silivrili hayırseverlerimizden Yüce Rabbim razı olsun” dedi.