Panet Restaurant Açıldı

İşletmeciliğini Abbas Dal, Mehmet Sait Tabala ve Halil Şerifoğlu`nun yaptğı Panet Restaurant düzenlenen törenle resmen açıldı.

Panet Restaurant Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşletmeciliğini Abbas Dal, Mehmet Sait Tabala ve Halil Şerifoğlu`nun yaptğı Panet Restaurant düzenlenen törenle resmen açıldı.

Kazımiye Mahallesi Yakut Sokak üzerinde yer alan Nova Center`de bulunan Panet Restaurant`ın açılış törenine Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Panet Restaurant`ın işletmecileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan ve Çorlu`yu Trakya`nın baş ilçesi olarak niteleyen Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan: “Trakya`nın baş ilçesi Çorlu, Beylikdüzü`nden Balkanlara kadar ticaretin ve sanayinin merkezi konumunda. Böylesi elit bir tesis, VIP salonları ve VIP servisleri var. Bebek bakım odaları ile anneleri, mescitleri ile restorana gelenleri düşünmüşler. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü tesisin lezzet kalitesini tartışmaya dahi gerek duymuyorum. İşletmecileri Urfalı olduğu için lezzeti tartışmıyoruz. Bu mekan bu ilçeye yakışmış. Türkiye`nin nadide ilçesi Çorlu`ya böyle bir mekanı kazandıran 3 ortağın 3`ünü de ayrı ayrı tebrik ediyorum. Silivri`de, Çerkezköy`de yerleri ve yatırımları olan bu girişimcilerin ustalık işleri Çorlu`da olmuş. İnce ayrıntıların dahi düşünüldüğü bu tesisin Çorlu`muza, yatırımcılarına ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaymakam Doğan: “Çorlu`da göreve geldiğimden bu yana pek çok açılışa katıldım. Sürekli olarak nezih mekanların açılışını gerçekleştiriyoruz. Hizmet sektörü geliştikçe kaliteli ve nezih mekanların da sayısı artıyor” diye konuştu.
 

Konuşmalar ve edilen duaların ardından Panet Restaurant`ın açılış kurdelesi Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun ve firmanın işletmecileri tarafından kesildi.