SARTEN bu yıl da Avrasya Ambalaj Fuarında

Ülke ekonomisinin lokomotiflerinden olan SARTEN, her yıl olduğu gibi, bu senede 22-25 Ekim tarihleri arasında Tüyap'da yapılacak olan Avrasya Ambalaj 2015 fuarına katılıyor.

TAKİP ET
Yaşamımızdaki her ürüne hayat veren ambalaj ürünlerine, gıda işleme - ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği; 42 ülkeden 1.300 katılımcısı, 93 ülkeden 50.000'den fazla ziyaretçisiyle her yıl büyüyen; gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformu Avrasya Ambalaj Fuarı bu yıl 22-25 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirilecek.

Ülke ekonomisinin lokomotiflerinden olan SARTEN, her yıl olduğu gibi, bu senede 22-25 Ekim tarihleri arasında Tüyap'da yapılacak olan Avrasya Ambalaj 2015 fuarında Salon 3, 314B & 315B Numarasıyla kurulacak stantlarında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Ayrıca Sarten CEO'su ve Ambalaj Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Sarıbekir, Ali Çağatay ile gerçekleştirdiği röportaj, 3 Ekim Cumartesi günü saat 11.00'da BloombergHT'de yayınlanacak,  Ambalaj Dünyası programında 'Metal Ambalaj'ın her yönüyle masaya yatırılacak


Bakmadan Geçme