ADD, Fırat Çakıroğlu için eylem yaptı

İzmir Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları Kampüs Başkanı olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürülmesi ile ilgili olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi Uğur Mumcu meydanında basın açıklaması yaptı.

ADD, Fırat Çakıroğlu için eylem yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ADD Silivri şubesi yöneticileri ve üyelerinin düzenlediği basın açıklamasına CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili aday adayı Selami Değirmenci, CHP Meclis üyesi Mümin Koçoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Türk Bayrakları açan grup slogan atarak terörü lanetledi. Yapılan basın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı;

“Bugün burada bir solcu, bir sağcı, bir muhafazakâr, bir parti mensubu olarak değil bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, bir insan sever, bölücülere karşı dirayetli birer vatandaş olarak toplandık. Atatürkçü Düşünce Derneği Gençliği olarak Türkiye’de yaşanan katliam ve cinayetlerin artık son bulmasını istiyoruz. Gün geçmiyor ki her gün ülkemizde yeni bir cinayet haberi ile uyanıyoruz. Geçtiğimiz günlerde katledilen Özgecan Aslan, gazeteci Nuh Köklü, Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve daha nice Türk evlatlarının ailelerinin acılarına ortak olup bu cinayetlere karşı sessiz kalmayarak tüm Türk ulusunu sağduyuya ve birlik olmaya davet ediyoruz. Yaşanan bu terör olaylarını lanetliyor, teröre kurban giden tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.”