Apış arasında 135 adet uyuşturucu hap

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri durdurdukları bir otomobilin içerisindeki Bulgaristan uyruklu A.A. üzerinde yaptıkları aramada şahsın bacakları arasında sakladığı 135 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Aracın içerisinde yapılan aramada ise 25 gram kubar esrar ele geçirildi.

Apış arasında 135 adet uyuşturucu hap
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri durdurdukları araç içerisinden çıkan şahıslar üzerinde yaptıkları aramada sentetik hap ile esrar ele geçirdiler.
OTOMOBİLİ DURDURDULAR
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri önceki akşam Kapaklı’daki bir eğlence mekanı önünde 39 LA 744 plakalı otomobili durdurdu. Araçtan çıkan şüpheli şahıslar ile araç içerisinde detaylı arama yapıldı. 
UYUŞTURUCULARI BACAK ARASINDA GİZLEDİ
Yapılan aramalarda A.D. (46), O.P.(31), ile A.D.’nin (46) üzerinden bir şey çıkmazken şüpheli hareketlerde bulunan Bulgaristan uyruklu A.A.’nin (28) üzerinde yapılan aramada 135 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. A.A.’nın uyuşturucuları bacakları arasında gizlediği ortaya çıktı. 



ARAÇTA 25 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Şüpheli şahıslar üzerinde yapılan üst aramasının ardından araç içerisinde arama yapan Asayiş Büro Amirliği ekipleri 39 LA 744 plakalı otomobilde yaptıkları aramada 25 gram kubar esrar ele geçirildi.
İKİSİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI VAR
Göz altında alınan A.D., O.P., A.D. ile A.A., Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ilk sorgulamaları burada yapıldı. Şahıslardan O.P. ile A.A.’nın hakkında yakalama kararı olduğu öğrenilirken şahıslar yapılan ilk sorgulamalarının ardından soruşturma kapsamında Çorlu KOM ekiplerine teslim edildi. Olaylar ilgili soruşturma sürüyor.