Motosiklet tutkunlarından 100.yıla özel gösteri

Silivri Motosiklet Kulübü üyeleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında 100 kişilik ekip ve 100 motosiklet ile '100.yıl' ve Atatürk'ün imzasını attı.

Motosiklet tutkunlarından 100.yıla özel gösteri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sahilinde toplanan yüzlerce motosiklet tutkunu 10.yıl’a özel bir etkinliğe imza attı. Deniz kenarında toplanan motosiklet tutkunları 19 Mayıs’ın 100.yılında Dev Türk bayrağı ve dev Atatürk posterleriyle süsledikleri etkinlikte motosikletleriyle 100.yıl, bedenleriyle de Atatürk imzasını oluşturdu.

Yapılan etkinlikle ilgili olarak bilgi veren Kulüp sözcüsü Özkan Kandemir “Kulübümüz aşırı Atatürk içerir. Bizim yüreğimizde bu vatanın tamamında olduğu gibi aşırı Atatürk sevgisi, aşırı vatan, aşırı da Cumhuriyet sevgisi var. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetimizi kurmak üzere Samsun’dan 100 yıl önce attığı adımın 100.yılındayız ve biz bugün burada Büyükçekmece’den gelen kardeşlerimizle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının onuruna motosikletlerimizden 100.yıl yazan bir yazı ve Atamızın imzasını gösteriyoruz. Atamızın ve silah arkadaşlarının ruhu şad olsun” dedi.