Uzmanlar, ekmeğin nem kaybını önleyerek daha uzun süre taze kalmasını sağlamak için buzdolabında bekletilmesi gerektiğini söylüyor.
PAYLAŞ
TAKİP ET
Ekmek israfının Türkiye ekonomisine yılda milyonlarca TL zarar verdiği belirtilirken, ekmeğin ekmek kutusunda, buzdolabında ya da derin dondurucuda saklanması öneriliyor.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Silivri Haber Ajansı arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.
Çerez Bildirimi
Sitemizde, daha yüksek bir kullanıcı deneyimi sunmak ve deneyimlerinizi kişiselleştirmek amacıyla, Gizlilik Politikası, Çerez Politikası ve KVKK Aydınlatma Metni sayfalarında belirtilen maddelerle sınırlı olmak üzere ve ilgili yasal düzenlemeler çerçevesinde çerezler kullanıyoruz.