Süs Tavukları yetiştiricileri Silivri'de buluştu

İstanbul Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiriciliği Derneği Silivri'de eğitim organizasyonu gerçekleştirdi.

Süs Tavukları yetiştiricileri Silivri'de buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara'da 9-10 Ocak 2020 tarihinde düzenlenecek olan 4. Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi öncesinde hayvanlarla ilgili bilgi ve eğitim semineri düzenlendi. İstanbul Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiriciliği Derneği tarafından düzenlenen programa; Türkiye Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu Başkanı Özcan Çetin ile İstanbul Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiriciliği Derneği Ömer Kılıçoğlu'da katıldı. 
Programda, Avrupa Konfedarasyonu Irk Standartları Komisyonu Başkanı Urs Lochman seminer verdi.  

"SİLİVRİ ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRİYOR"
Süs Tavukları yetiştiricisi Silivrili Yasin Yıldırım, "Neden Silivri derseniz. Her anlamda olduğu gibi Silivri, Marka Kent Silivri imajına uyan bir önce konumunda. Çok kişi bilmez ama Silivri'de bu anlamda Türkiye şampiyonları yetişiyor. Süs tavuğu yetiştiriciliğinde Silivrili yetiştiriciler oldukça ön planda diyebiliriz" dedi. 

"AMACIMIZ BİLGİLERİ ARTTIRMAK"
Türkiye Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu Başkanı Özcan Çetin, "Yarışma öncesi üyelerimize hayvanlarla ilgili bilgiler veriyoruz" dedi. İstanbul Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiriciliği Derneği Ömer Kılıçoğlu ise, "Camiamıza hız vermek ve hizmet etmek için özel bir organizasyon planladık. Süs hayvanlarıyla ilgili 2-3 saatlik bir seminer vererek üyelerimizin bilgilerini arttırmak amacımız. Bu camia da bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızı bir araya getirdik" şeklinde konuştu.