Sebahattin Öpçin Demiral'ı Ziyaret etti

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral 'a Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin ve Yönetim Kurulu, İlçe Başkanlığı görevine tekrar devam etmesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulundu. Demiral ziyaretçilerini makamında ağırladı.

Sebahattin Öpçin Demiral'ı Ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral 'a  Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin ve Yönetim Kurulu, İlçe Başkanlığı görevine tekrar devam etmesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulundu. Demiral ziyaretçilerini makamında ağırladı.  

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin çalışmalarının da konuşulduğu ziyarette Kooperatif Başkanı Sebahattin Öpçin Silivri'nin diğer ilçelere göre üye sayısının da, vermiş olduğu kredinin de yüksek olduğunu belirterek "Hükümetimizin bize ve dolayısıyla esnafımıza olumlu yönde yansıyan çalışmalarından dolayı, kendim ve kooperatifimiz adına çok teşekkür ediyorum" dedi. 

İlçe Başkanı Demiral'da misafirlerine gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek " Özellikle vurgulamak istiyorum ki Hükümetimiz her zaman olduğu gibi girişimci küçük esnafın yine yanında olacak bir projenin altına imza attı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’ da "Esnafa Faizsiz Kredi" vereceğiz diyerek bu müjdeli haberi de geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaştı. Bu kapsamda kaybolmaya yüz tutmuş meslek dallarıyla uğraşan esnafa faizsiz kredi verilecek. Hem ellerinde ki zanaatı zor şartlar altında olsa da yapma konusunda teşvik edilecekler, hem de bu zanaatlarını ileri nesillere taşıyacaklar. Aynı zaman da bu kapsamda, elinde ki ustalık belgesi en az üç yıl önce almış olan ve esnaflık yapmak isteyen kardeşlerimizde bu faizsiz kredi temininden yararlanabilecek. İktidarımız öncesi 2002 senesi verilerine göre kullandırılan kredi tutarı 153 milyon lira iken, 2014 verileri ise 12,5 milyar lira, arada 81 kat gibi bir fark var. İktidarımız döneminde hızla yükselişe geçen ekonomimizin gelişimine en iyi örneklerden biri de budur. Kooperatifinizin çalışmalarında Hükümetimiz ve AK Parti olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Kapımız sizlere her zaman açık " dedi. Samimi bir havada gerçekleşen ziyaret toplu fotoğraf alınmasından sonra son buldu.